3D slova od klirita (pleksiglasa)

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

3D slova od klirita – 3D ispisi i logotipi od pleksiglasa – Proizvodnja i postavka 3D elemeneta

Izradjujemo 3D slova, različitih dimenzija i fontova prema željama i zahtevima kupaca. Nudimo 3D slova sa kombinovanom rasvetom, kao i sa pozadinskom i frontalnom rasvetom. Istaknite Vaš logo, dajte sjaj Vašoj firmi. Izuzetna reklama, privlačnog dizajna. Stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja, savetujemo Vas kako da na najbolji mogući način prikažete Vašu firmu u najboljem svetlu.

Svetleća i ne svetleća 3D slova i 3D logotipi od klirita

Svetleca 3D reklame – svetleća slova se prave od klirita, a prosvetljena su led modulima, ovo je odličan ne način da efektno privučete pažnju klijenata. Kliritna slova – su efektan metod označvanja, brendiranje i obeležavanja poslovnog ili prodajnog prostora.Ukoliko želite da se izdvojite iz proseka kliritni ispisi su pravi način.

Kako se proizvode slova i logotipi od pleksiglasa ?

Slova od klirita se proizvode tehnikom laserske gravure ili CNC isecanja na kliritnu (pleksiglasa) različitih boja i dimenzija, a pričvršćuju se na zid lepljenjem ili šrafljenjem pomoću distancera.

Odličan odnos cena/kvalitet/vizualni efekat

Svetleći logotip i svetleća slova na zidu su potpuni hit jer za relativno malo novca moćete dobiti izuzetno atraktivne ispise koji oplemenjuju prostor, daju bolji imidž svakoj prostoriji.

Cena kliritnih 3D slova i logotipa

cena se izračunava u odnosu na večičinu i oblik slova, debljinu materijala ili broja slojeva, razliku pravi i jel se radi štampa u nekoj boji ili se slova samo isecanju (od belog ili materijal u boji). Za preciznu ponudu je potrebno da nam pošaljete vekotrski ispis ili logotip kako bi izračunali utrošak materijala i odredili proporciju slova (visina x dužina).

Montaža 3D slova logotipa od klirita

instalacija se radi radi lepljenjem VHB ili penastog duplofana na pripremljenu površinu, pomoću šablona koji nam pomaže da se svi elementi prenesu u realnoj proporciji.Naši iskužni montažeri izlaze na teren u rade kompletnu montažu 3d sipisa ili logotipa.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...