3D SLOVA OD ALUBONDA

Dimenzije:Dimenzije po upitu
Cena:Cena po upitu

3D slova od ALUBONDA – Izrada i montaža 3D slova i 3D logotipa

Treba Vam efektan logotip ili 3D ispis?

Štampa i optičko isecanje alubond materijala u obliku pruža sjajane mogućnosti kada je u pitanju brendiranje i obeležavanje poslovno, prodajnog ili kancelarijskog prostora.

Šta je Alubond ?

To je materijal na bazi aluminijuma u kombinaciji sa kompozitnom strukturom je materijal koji je izuzetno zastupljen u grafičkoj industriji i nudi mogućnost štampe, optičkog isecanje i termo-oblikovanja (savijanja).

Ispisi i logotipi od foreksa – brzo i kvaliteno rešenje za brendiranje

3D ispisi i logotipi su namenjeni brendiranje i označavanje spoljašnjih i unutrašnjih površina, izložebenih i prodajnih salona, dekoraciju izloga, brendiranje fasada ili sajamskih štanodova, kao i prostora za promocije i prezentacije….

Cena 3D slova ili logotipipa od Alubond materijala

cena se izračunava u odnosu na večičinu slova, oblika slova, debljinu foreksa, da li se radi štampa u nekoj boji ili se slova samo isecanju (od belog ili crnog foreksa). Za preciznu ponudu je potrebno da nam pošaljete vekotrski ispis ili logotip kako bi izračunali utrošak materijala i odredili proporciju slova (visina x dužina).

Montaža 3D slova i 3D logotipa od alubonda

instalacija – terenska montaža se radi radi lepljenjem VHB ili penastim duplofan trakama na pripremljenu površinu pomoću šablona koji nam pomaže da se svi elementi prenesu u proporciji ili šrafljenjem distancera za površinu na koji se postavljaju foreks komunikacije ili postavka pomoću metalnih distancera čime se objekat odvaja od zida pa logotipo dodatno dobija na atraktivnosti, a 3D efekat se dodatno pojačava.
Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

We create your image ...