3D slova od alubonda

logo-od-klirita-obelezavanje-poslovnog-prostora-800x600px-01
3D-slova-od-ALUBONDA-IMG-5992
3D-slova-od-ALUBONDA-IMG-5994
3D-slova-od-ALUBONDA-IMG-5999
3d-slova-od-alubonda-IMG-5014
3d-slova-od-alubonda-IMG-5015
IMG-9220
IMG-9219
IMG-9218
Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

3D slova od ALUBONDA – Izrada i montaža 3D slova i 3D logotipa

Treba Vam efektan logotip ili 3D ispis?
Štampa i optičko isecanje alubond materijala u obliku pruža sjajane mogućnosti kada je u pitanju brendiranje i obeležavanje poslovno, prodajnog ili kancelarijskog prostora.
Šta je Alubond ?
To je materijal na bazi aluminijuma u kombinaciji sa kompozitnom strukturoml koji je izuzetno zastupljen u grafičkoj industriji i nudi mogućnost štampe, optičkog isecanje i termo-oblikovanja (savijanja).

Ispisi i logotipi od foreksa – brzo i kvaliteno rešenje za brendiranje

3D ispisi i logotipi su namenjeni brendiranje i označavanje spoljašnjih i unutrašnjih površina, izložebenih i prodajnog salona, dekoraciju izloga, brendiranje fasada ili sajamskih štanodova, kao i prostora za promocije i prezentacije….

Cena 3D slova ili logotipipa od Alubond materijala

cena se izračunava u odnosu na večičinu slova, oblika slova, debljinu foreksa, da li se radi štampa u nekoj boji ili se slova samo isecanju (od belog ili crnog foreksa). Za preciznu ponudu je potrebno da nam pošaljete vekotrski ispis ili logotip kako bi izračunali utrošak materijala i odredili proporciju slova (visina x dužina).

Montaža 3D slova i 3D logotipa od alubonda

instalacija – terenska montaža se radi radi lepljenjem VHB ili penastim duplofan trakama na pripremljenu površinu pomoću šablona koji nam pomaže da se svi elementi prenesu u proporciji

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...