3D slova od stirodura (stiropora)

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Proizvodnja i prodaja samostojećih slova od stirodura za dekoraciju i promocije

Izrada slova od stirodura – Dekorativna stirodur rešenja po meri i želji

samostojeća slova od stirodura, idealna za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju, visoko kvalitetna izrada slova od stirodura po meri, prilagođene Vašim željama, dizajnu i potrebama. Svako slovo je pažljivo izrađeno kako bismo osigurali izvanredan estetski doživljaj i dugotrajnost.

Glavne karakteristike samostoječih slova od stirodura:

Stirodur visokog kvaliteta:

Naša slova izrađuju se od izdržljivog stirodura koji omogućava lako oblikovanje i pruža čvrstu osnovu za svako slovo.Farbanje u boji prema želji klijenta prema RAL paleti boja.

Prilagođene dimenzije prema dizajni u zahtevu naručioca:

Bez obzira na veličinu vašeg projekta, mi smo spremni da ga ostvarimo. Slova se izrađuju u dimenzijama koje Vi odaberete kako biste ostvarili savršeno uklopljen dekorativni element i dodatno oplemenili Vaš prostor za proslve i promocije.

Samostojeća podloga za dekortaivna stirodur slova (podloga se izrađuje opciono):

Za dodatnu stabilnost i praktičnost, slova se mogu opremiti samostojećom podlogom od klirita ili foreksa, čime se olakšava postavljanje i premestanje po potrebi.

Kreativnost i maštovitost:

Naš tim će vam pomoći da izaberete stil, font i boje kojima ćete uneti poseban duh u prostor koji uređujete. Bez obzira da li želite klasičan, moderan ili neki poseban dizajn, mi smo spremni da ga ostvarimo.
Unutrašnja i spoljašnja upotreba slova za dekoraicju spoljašnjeg prostora ili unutrašnjeg enterijera:
slova od stirodura su pogodna kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu. Materijal je otporan na vremenske uslove, pa će vaša dekoracija izgledati sjajno i na otvorenom.

Osim slova, takođe nudimo i druge dekorativne elemente od stirodura

koji će upotpuniti vaš prostor ili događaj. Naša posvećena ekipa pruža brzu izradu,montažu i dostavu, tako da ćete u kratkom roku moći da uživate u svom jedinstvenom dekorativnom izdanju.

Primena dekorativnih stirodur slova u praksi:

Dekoracija za proslave, sajamska dekoracija, slova za promocije i prezentacije, dekoracija za manifestacije, slova za rođenadne, venčanja i proslave, slova za kompanijske proslave i jubileje, dekoracija enterijera…

Kontaktirajte kroz kontakt formu kako bismo Vam pružili najbolje moguće iskustvo i rešenje za Vašu dekoraciju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...