3D slova od stirodura (stiropora)

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Proizvodnja i prodaja samostojećih slova od stirodura za dekoraciju i promocije

Izrada slova od stirodura – Dekorativna stirodur rešenja po meri i želji

samostojeća slova od stirodura, idealna za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju, visoko kvalitetna izrada slova od stirodura po meri, prilagođene Vašim željama, dizajnu i potrebama. Svako slovo je pažljivo izrađeno kako bismo osigurali izvanredan estetski doživljaj i dugotrajnost.

Glavne karakteristike samostoječih slova od stirodura:

Stirodur visokog kvaliteta:

Naša slova izrađuju se od izdržljivog stirodura koji omogućava lako oblikovanje i pruža čvrstu osnovu za svako slovo.Farbanje u boji prema želji klijenta prema RAL paleti boja.

Prilagođene dimenzije prema dizajni u zahtevu naručioca:

Bez obzira na veličinu vašeg projekta, mi smo spremni da ga ostvarimo. Slova se izrađuju u dimenzijama koje Vi odaberete kako biste ostvarili savršeno uklopljen dekorativni element i dodatno oplemenili Vaš prostor za proslve i promocije.

Samostojeća podloga za dekortaivna stirodur slova (podloga se izrađuje opciono):

Za dodatnu stabilnost i praktičnost, slova se mogu opremiti samostojećom podlogom od klirita ili foreksa, čime se olakšava postavljanje i premestanje po potrebi.

Kreativnost i maštovitost:

Naš tim će vam pomoći da izaberete stil, font i boje kojima ćete uneti poseban duh u prostor koji uređujete. Bez obzira da li želite klasičan, moderan ili neki poseban dizajn, mi smo spremni da ga ostvarimo.
Unutrašnja i spoljašnja upotreba slova za dekoraicju spoljašnjeg prostora ili unutrašnjeg enterijera:
slova od stirodura su pogodna kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu. Materijal je otporan na vremenske uslove, pa će vaša dekoracija izgledati sjajno i na otvorenom.

Osim slova, takođe nudimo i druge dekorativne elemente od stirodura

koji će upotpuniti vaš prostor ili događaj. Naša posvećena ekipa pruža brzu izradu,montažu i dostavu, tako da ćete u kratkom roku moći da uživate u svom jedinstvenom dekorativnom izdanju.

Primena dekorativnih stirodur slova u praksi:

Dekoracija za proslave, sajamska dekoracija, slova za promocije i prezentacije, dekoracija za manifestacije, slova za rođenadne, venčanja i proslave, slova za kompanijske proslave i jubileje, dekoracija enterijera…

Kontaktirajte kroz kontakt formu kako bismo Vam pružili najbolje moguće iskustvo i rešenje za Vašu dekoraciju.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...