Reklamne,, A ,,table – Sendvič table – Kozlić table sa “klik klak” ramom – A Stalak sa obostranom štampom

A table sa štampom

U našoj ponudi imamo veliki izbor reklamnih A TABLI koje su napravljene od različitih vrsta materijala u nekoliko standardnih modela i dimenzija. Odlikuje ih praktična i funkcionalna upotrebna vrednost proizvoda. Postoji više sinonima za ove pokretne reklamne sisteme koje imaju karakterističan oblik u obliku slova A pa se po tome i zovu A Table.

Namena reklamnih sendvič tabli

Namenjene su da skrenu pažnju prolaznika pa se postavljaju ispred radnji, lokala u tržnim centrima, pasažima, izložbenim i prodajnim salonima, na samom mestu prodaje… Sendvič table se koriste i kao putokaz ili usmerivač u određenom pravcu sa namerom da se prolaznici informišu o bitnim stavrima, specijalnim ponudama ili mestu gde se nalazi lokal.

Promotivne A table za isticanje formi na lokaciji ili akcijske ponude

Sve ove table su vrlo efektan promo alat jer su prenosne (pa ne zahtevaju specijalne dozovole za postavljanje), odlikuje ih laka zamena štampe, lako su prenosne (sklopivo su rasklopive jer imaju ugrađenu šarku na nogarima i prilikom sklapanja se smanjuje širina pa staju u prtljažnik automobila), izuzetno su kvalitetne i dugotrajne, po ceni spadaju u red vrlo ekonomičnih proizvoda (naročito plastične A table).

Pokazna AB table sa štampanom komunikacijom

Imamo bogatu ponudu reklamnih i pokaznih tabli. Svi modeli iz naše ponude imaju namenu promotivnog proizvoda i koriste se za obeležavanje ili označavanje lokacija, prodajnih mesta, lokala, akcijskih ili promotivnih ponuda ili za promociju brenda.

Proizvodnja i prodaja reklamnih tabli po želji naručioca

Mtrelane A table koje čine Alu profili se pored tipskih dimenziaj mogu raditi i u diemnzijam apo želji naručioca posla. Poleđina Klik Klak stalka je od nerđajućeg lima, a prednja strana je presvučena zaštitnim antirefleks folijama koje štite štampanu komunikaciju od spoljašnjih atmosferskih uticaja.

Cena promotivnih A tabli i rok isporuke

Cena reklamnih table zavisi od modela i od toga jel tabla sa ili bez štampe.Njajeftinije su plastične table u A1 formatu.Rok isporuka je 24h od dostave grafičkog rešenja za štampu table.

Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...