A4 flajer

Dimenzije: A4
Cena: od 110 € + pdv

Izrada – štampa A4 flajera

Kvalitetna izrada flajera tehnikom digitalne ili ofset štampe u zavisnosti od željenog tiraža u vrlo kratkim rokovima produkcije su naša specijalnost. Uverite se u kvalitet štampe koji Vam garantujemo zahvaljujući mašinskom parku poslednje generacije,a u zavisnosti od tiraža i formata kombinujemo tehniku digitalne ili ofsetne štampe sa ciljem da Vam pružimo najbolji odnos cena/kvalitet/rok.

Flajeri po super cenama – akcijske ponuda flajera !

U našoj ponudi štampanih reklamnih flajera uvek imamo aktuelne akcijske ponude koje nude makismalana odnos cena i tiraža, a svi flajeri se rde na “masnom” kunzdruk papiru koji garantuje kvalitetan otisak i funkcionalnu upotrebljivost flajera sa kojih se ne skida boja i koji ne pucaju po rukom.Uverite se u kvalitet!

Kratki rokovi izrade A4 flajera – besplatna isporuka za Beograd

kod digitalne štampe u malim i srednjim tiražima izrada flajera je moguža za isti dan, a kada su u pitanju veći tiraži ofset štampe izrada je 3-4 radna dana (uz poseban dogovor sa seriviserima prodaje moguće je da rok bude i kraći).

Flajer – format A4 je supe praktičan

ovo je vrlo praktičan format koji se često koristi jer zbog svojim dimenzija pruža dobre mogućnosti, a istovremeno je i vrlo praktičan za nošenje jer staje u fasciklu, sa dva savijanja dobijamo ameriken format koji staje u kovertu pa je praktičan za slanje poštom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik A4 flajer
Artikal 500 komada 1000 komada
Flajer A4 4/0 110 €+PDV 133 €+PDV
Flajer A4 4/4 122 €+PDV 144 €+PDV
Kontaktirajte nas
We create your image ...