AL BL promotivni pult

Pult al bl print side grey
Dimenzije: prema rasklopu
Cena: 58 eur + PDV

AL BL Pult za promocije

Ovaj pult spada u ekonomične modele promotivnih pulteva koji je namenjen za sve vrste promocija i prezentacija u otvorenom i zatvorenom prostoru.U principu je namenjen za kraće promocije i prezentacije.

AL konstrukcija i drvena gornja ploča

Ovaj pult sačinjavaju aluminijumska konstrukcija, paneli prednjeg frontalnog dela i bočnih stranica koji se štampaju tehnikom digitalne štampe u punom koloru tehnologijom UV štampe koja je uv i vodootporna na spoljašnje atmosferske uticaje.

Prenosna torba za nošenje pulta

Platnena prenosna torba je sastavni deo ovog pulta, a kada se pult spakuje u torbu za nošenje staje u prtljažnik putničkog automobila.

Montažno – demontažna konstrukcija : 3-4 minuta za postavku pulta

Montaža ovog pulta je vrlo jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Pult je user frendly i za svega 3-4 minuta dobijate prostor za obavljanje mobilnih terenskih promocija.

Zamena štampanih strana – rebrendiranje

Rebrendrinje AL BL pulta, odnosno zamena štampe na ovom modelu pulta košta 25 eur + pdv i može se raditi rebrendiranje, čime ovaj pult postaje upotrebljiv za više promocije i prezentacija sa različitim idejnim rešenjima.

Rasklop

Rasklop za pult AL BL možete preuzeti

Akcija

AKCIJSKA CENA AL BL PULTA – NEMA DODATNIH RABATA !!!

CENA OD 58 EUR + PDV UKLJUČUJE ŠTAMPU U PUNOM KOLORU NA PREDNJEM FRONTU, BOČNIM STRANAMA i GORNJEM HEDERU PULTA, AL KONSTRUKCIJU , GORNJU DRVENU PLOČU i PRENOSNU TORBU BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...