AL BL promotivni pult

Pult al bl print side grey
Dimenzije: prema rasklopu
Cena: 67 eur + pdv

AL BL Pult za promocije

Ovaj pult spada u ekonomične modele promotivnih pulteva koji je namenjen za sve vrste promocija i prezentacija u otvorenom i zatvorenom prostoru.U principu je namenjen za kraće promocije i prezentacije.

AL konstrukcija i drvena gornja ploča

Ovaj pult sačinjavaju aluminijumska konstrukcija, paneli prednjeg frontalnog dela i bočnih stranica koji se štampaju tehnikom digitalne štampe u punom koloru tehnologijom UV štampe koja je uv i vodootporna na spoljašnje atmosferske uticaje.

Prenosna torba za nošenje pulta

Platnena prenosna torba je sastavni deo ovog pulta, a kada se pult spakuje u torbu za nošenje staje u prtljažnik putničkog automobila.

Montažno – demontažna konstrukcija : 3-4 minuta za postavku pulta

Montaža ovog pulta je vrlo jednostavna i traje svega nekoliko minuta. Pult je user frendly i za svega 3-4 minuta dobijate prostor za obavljanje mobilnih terenskih promocija.

Zamena štampanih strana – rebrendiranje

Rebrendrinje AL BL pulta, odnosno zamena štampe na ovom modelu pulta košta 25 eur + pdv i može se raditi rebrendiranje, čime ovaj pult postaje upotrebljiv za više promocije i prezentacija sa različitim idejnim rešenjima.

Akcija

AKCIJSKA CENA AL BL PULTA – NEMA DODATNIH RABATA !!!

CENA OD 63 EUR + PDV UKLJUČUJE ŠTAMPU U PUNOM KOLORU NA PREDNJEM FRONTU, BOČNIM STRANAMA i GORNJEM HEDERU PULTA, AL KONSTRUKCIJU , GORNJU DRVENU PLOČU i PRENOSNU TORBU BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
Kontaktirajte nas
We create your image ...