Al ramovi dimenzije po želji

Al ramovi dimenzije po želji
klikk-ram-32mm-rondo
klik-ram
al-ramovi-naslovna
al-ramovi-dimenzije-po-zelji-IMG_0833
al-ramovi-dimenzije-po-zelji-IMG_0836
al-ramovi-dimenzije-po-zelji-IMG_0837
al-ramovi-dimenzije-po-zelji-IMG_0839
al-ramovi-dimenzije-po-zelji-IMG_0834
Dimenzije: Po upitu
Cena: po upitu

ALuminijumski poster ramovi po meri naručioca

Nudimo vam mogućnost kreiranja savršenog arama koji odražava vaš jedinstveni stil i estetiku. Dimenzije rama su potpuno prilagodljive vašim zahtevima, jer smatramo da umetnost i kreativnost treba da bude individualna, a d akreativnost ne treba sputavati.

Plastifikacija AL okvira (izaberite bolju po želji)

Svaki naš ram dolazi s plastifikacijom okvira koja ne samo da štiti drvo od spoljašnjih uticaja, već mu daje i dodatnu dugovečnost. Boja plastifikacije okvira prilagodljiva je vašim željama i može se birati prema vašem ukusu i enterijeru.

Alu Klik-Klak Lajsne:

Naši ramosi opremljeni su inovativnim alu klik-klak lajsnama. Ovaj sistem omogućava jednostavnu zamenu slika bez potrebe za posebnim alatima. Sve to radi sa lakoćom, čineći vaše iskustvo sa slikama praktičnim i prilagodljivim.

Antirefleks Folija:

Zaboravite na odsjaje i refleksije – naši ramovi dolaze sa zaštitnom antirefleks folijom koja čuva jasnoću i detalje vaših umetničkih dela. Bez obzira na osvetljenje, vaša slika će uvek doći do izražaja.

Širina AL lajsne poster ramova:

Izaberite širinu lajsne prema svojim preferencijama – 25 ili 32 mm. Ovaj estetski detalj doprinosi ukupnom izgledu i ojačava karakter vašeg rama, za manje formate možete birati širinu lajsne, a kod većih formata se radi šira ljasna zbog kompaktnosti i stabilnosti rama.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...