Aluminijumski poster ramovi za oglasnu komunikaciju

Dimenzije: prema formatu
Cena: od 6,76 € za A4 format

Alu klik ramovi za postere, štampane serftikate, obaveštenja, diplome…

Razlika između Opti i Snap poster ramova
Razlika između Snap i Opti reklamnih ramova je u sastavu po uglovima plastičan spoj kod OPTI modela i vrsti podloge kod Opti rama je plastična podloga ,,odnmosno leđa rama,, dok je kod Snap modela sastav po uglovima metalni (ram je gerovan pod uglom) a donja podloga ,,leđa rama su metalna,,.

Pakovanje aluminijumskih ramova za postere

svi standardni formati su pakovani u puc – puc foliju pa u kartonsku kutiju i uz ramove se pakuju tiplovi i šrafovi, pa su vrlo praktičnio za slanje brzom poštom na adresu klijenta.

Izrada ramova u formatu po zahtevu naručioca

Kod ramova koji ne spadaju u standardne formate( koji se rade prema zahtevu klijenta) pakovanje se radi u foliju bez kutije i šrafova.Ne standardni formati se rade po zahtevu naručioca.

Proizvodnja ramova u dimenzijama po zahtevu naručioca :

AL-u ramove za postere proizvodimo u svim dimenzijama i veličinama po zahetvu klijenata. Nudimo prilagodljiva rešenja u svim tehnički izvodljivim varijantama.

Montaža i zamena štampe kod klik – klak poster ramova

Osnovna karakteristika poster ramova je brza i jednostavna zamena štampe po principu klik-klak sistem rešenja. Ako tražite brz i lak sisteme za oglašavanje, isticanje važnih informacije, unutrašnju dekoraciju prostora onda je reklamni pano sa brzo izmenjivim komunikaicjama odlično rešenje.

Rok izrade AL ramova za postere i dekoraciju

Brza isporuka ili slanje robe robe na Vašu adresu, stalan i stabilan lager ramova u standardnim formatima, kao i proizvodnja poster ramova prema željama klijenata u kratkim rokovima su naša preporuka i poziv na saradnju.

Izrada klik – klak ramova po zahtevu naručioca

Iznesite nam Vaše zahteve i naši prodajni savetnici će Vam ponudti najbolje rešenje. Konstrukcija rama se pravi od eloksiranog aluminijuma, a prednja strana rama je prekrivena transparetntnom anti-refleks folijom koja dodatno štiti štampu, smanjenje reflkesije svetla i dodatno naglašava štampani vizual koji se nalazi unutra rama.

AL ramovi za postere : odlične cene, stabilan lager i najkraći rokovi isporuke i mogućnost dogovora oko naše montaže kod Vas u prostoru !

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...