Aluminijumski obeleživač za vrata

reklamni-materijal-swa-tim-aluminijumski-drzac-vrata-obelezivac-za-vrata-4
reklamni-materijal-swa-tim-obelezavanje-poslovnog-prostora-800x600px-min
reklamni-materijal-swa-tim-obelezavanje-poslovnog-prostora2-800x600px-min
reklamni-materijal-swa-tim-obelezavanje-poslovnog-prostora1-800x600px
reklamni-materijal-swa-tim-aluminijumski-drzac-vrata-obelezivac-za-vrata-IMG_9395
OBELEZJA-WP_20161106_002
Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Obeleživači za vrata – oznake za vrata kancelarija

Oznake za vrata su izrađene od aluminjimua, tačnije od aluminijumskih profila koji se seku na meru po zelji kupca. Izmena sadržaja je veoma brza i laka i postiže se jednostavnim pomeranjem pokrivnih kapa.

Montaža Alu profila za vrata

Montaža profila aluminijumskih oznaka za vrata je veoma jednostavn i braza i vrši se pomoću duplo lepljivih sunđerastih traka koji su postavljene na poledjinu profila ili bušenjem i tiplovanjem direktno u zid u zavisnosti od tipa površine na koji se postavljaju obeleživači. Idealno je rešenja za obeležavanje svih prostorija, kancelarijskog prostora, magacina, skola, hotela, restorana…
Kod nas možete poručiti kompletnu uslugu od idejnog rešenja, preko produkcije do montaže pločica u prostoru.
Pločice za obeležavanje vrata poslovnih prostorija

U ponudi proizvoda za obeležavanje poslovnog prostora nudimo Vam praktične aluminijumske setove za obeležavanje vrata poslovnih prostorija, odnosno vrata kancelarija i ostalih prostorija u poslovnom prostoru.

Od čega se prave obeleživači prostorija ?

Obeleživači se rade od aluminijumskih profila koji se seku na meru, a unutrašnji ulošci se oztađuju od graverske plastike. Unutrašnje pločice su lako zamenljive i mogu se brendirati tehnikom laserske gravure ili direktnom UV štampom na pločicama. Aluminijumska postolja se seku po meri i na željeni broj pločica (odnosno broj imena može da se menja prema potrebi), veličina logotipa i veličina ispisa su potpuno prilagodljivi zahtevima klijenata.

Montiranje AL profila na vrata prostorija

Setovi se lako montiraju na zid ili vrata objekta, bušenjem ili lepljnjem na površine koje su predviđene za obeležavanje. Unutrašnje pločice mogu biti u različitim bojama, ali najčešće se koriste zlatna ili srebrna osnova na kojoj se radi gravura ili UV štampa.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...