IZRADA SVETLEĆIH APOTEKARSKIH KRSTEVA ZA APOTEKE – OBELEŽAVANJE APOTEKA

PROIZVODNJA I PRODAJA KRSTEVA ZA APOTEKE – izradu svetlećih krstova za obeležavanje apoteka radimo u standardnim diemnzijama ili u dimenzijama po zahtevu klijenta.Za naše klijnet enudimo kompletno rešenje po sistemu “ključ u ruke” što podrazumeva : proizvodnju, montažu na terenu, brendiranje, povezivanje reklamnog krsta na napajanje, izradu nosača ili aakera za postavljanje krsta na objekat.
LED DIODE ZA PROSVETLJAVANJE – apotekasrski krst može da bude sa statičnom rasvetom ili za tzv. trčećim led diodama koje dodatno nagalšavaju lokaciju i privlače poglede prolaznika, Vaših potencijalnih klijenata, odnosno krajnjih kupaca.
STANDARDNE DIEMNZIJE APOTEKARSKOG KRSTA –standardne diemnzije su 70 x 70 cm ili 80 x 80 cm, ali po zahtevu klijneta je moguće raditi i u većim i u manjim dimenzijama.
MATERIJAL OD KOJEG SE IZRAĐUJE KRST ZA APOTEKE – okvir je aluminijumski, unutrašjnost čine nosači led diode, a spoljni front koji se prosvetljava je mlečno beli klirit u boji ili sa natipisom po zahtevu klijneta.
ROK IZRADE I MONTAŽE – okvirno je rok za izradu 5 radnih dana od potvrde posla i porudžbine.
MONTAŽA KRSTOVA NA OBJKETIMA – montaća se radi na spoljašnjem ili unutrašnjem delu objekta na pozviji koja ispunjava tehničke uslove za montažau i napjanje svetlećeg krsta na napajanje.

  • Pošaljite upit