Svetleći apotekarski krstovi

Dimenzije: po upitu
Cena: po upitu

Izrada svetlećih apotekarskih krsteva – Brendiranje i obeležavanje apoteka – Proizvodnja i prodaja krsteva za apoteke

Izradu svetlećih krstova za obeležavanje apoteka radimo u standardnim dimenzijama ili u dimenzijama po zahtevu klijenta.Za naše klijnete nudimo kompletno rešenje po sistemu “ključ u ruke” što podrazumeva : proizvodnju, montažu na terenu, brendiranje, povezivanje reklamnog krsta na napajanje, izradu nosača ili aakera za postavljanje krsta na objekat.

Led diode za prosvetljavanje apotekarskih krstova i 100 % efektan vizual

Apotekasrski krst može da bude sa statičnom rasvetom ili za tzv. trčećim led diodama koje dodatno nagalšavaju lokaciju i privlače poglede prolaznika, Vaših potencijalnih klijenata, odnosno krajnjih kupaca.

Standradne dimenzije apotekarskih krstova

Standardne dimenzije su 70 x 70 cm ili 80 x 80 cm, ali po zahtevu klijneta je moguće raditi i u većim i u manjim dimenzijama.Radimo ih za spoljašnju ili za unutrašnju upotrebu prema zahtevu klijenta.

Materijal od kojeg se izrađuje krst za apoteke

Okvir je aluminijumski, unutrašnjost čine nosači led diode, a spoljni front koji se prosvetljava je mlečno beli klirit u boji ili sa natpisima po zahtevu klijneta.Nosači se rade od metalnih profila koji pružaju statički ispracnu

Rok izrade i montaća (ugradnja) apotekarskih krstova

Okvirno je rok za izradu 5 radnih dana od potvrde posla i porudžbine.Montaža se radi na spoljašnjem ili unutrašnjem delu objekta na poziciji koja ispunjava tehničke uslove za montažau i povezivanje svetlećih krstova na napajanje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...