APOTEKARSKI KRSTOVI

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Izrada svetlećih apotekarskih krsteva – Brendiranje i obeležavanje apoteka

PROIZVODNJA I PRODAJA KRSTEVA ZA APOTEKE

Izradu svetlećih krstova za obeležavanje apoteka radimo u standardnim diemnzijama ili u dimenzijama po zahtevu klijenta.Za naše klijnet enudimo kompletno rešenje po sistemu “ključ u ruke” što podrazumeva : proizvodnju, montažu na terenu, brendiranje, povezivanje reklamnog krsta na napajanje, izradu nosača ili aakera za postavljanje krsta na objekat.

LED DIODE ZA PROSVETLJAVANJE

Apotekasrski krst može da bude sa statičnom rasvetom ili za tzv. trčećim led diodama koje dodatno nagalšavaju lokaciju i privlače poglede prolaznika, Vaših potencijalnih klijenata, odnosno krajnjih kupaca.
STANDARDNE DIEMNZIJE APOTEKARSKOG KRSTA –standardne diemnzije su 70 x 70 cm ili 80 x 80 cm, ali po zahtevu klijneta je moguće raditi i u većim i u manjim dimenzijama.

MATERIJAL OD KOJEG SE IZRAĐUJE KRST ZA APOTEKE

Okvir je aluminijumski, unutrašjnost čine nosači led diode, a spoljni front koji se prosvetljava je mlečno beli klirit u boji ili sa natipisom po zahtevu klijneta.

ROK IZRADE I MONTAŽE

Okvirno je rok za izradu 5 radnih dana od potvrde posla i porudžbine.

MONTAŽA KRSTOVA NA OBJKETIMA

Montaža se radi na spoljašnjem ili unutrašnjem delu objekta na pozviji koja ispunjava tehničke uslove za montažau i napjanje svetlećeg krsta na napajanje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...