Magneti za oslikavanje vozila

Dimenzije: maksimalna visna 100cm x dužina
Cena: 40 €/m2 + pdv

Primena magnetnih folija u brendiranju autombila

magentni stikeri za vozila i njihova primena u auto grafici je relativno nov vid brendiranja, ali izuzetno zastupljen u poslednje vreme. Magneti za automobile se rade na magnetnoj foliji debljine 0,8 mm , a sama grafika se štiti bezbojnom laminacijom (na taj način boja dobija dodatnu uv zaštitu i produženu vodo-otpornost, a sama grafika je otporna na blaža mehanička oštećenja poput kamenčića i grančica na putu).

Montaža i demontaža magnetnih stikera na vozila

Magntna folija je namagnetisana sa jedne strane, a makismalan šririna rolna je 102 cm. Kod magneta za vozila pomoći CNC isecanja oblik magneta je stvar dogovora i zamišljenog dizajna, a pre postavljanja magneta na vozilo potrebno je očistiti podlogu na koju se magnet postavlja. Ako je Vaš auto radni i paradni ovo je odličan način za brending jer se magnetna folija lako i brzo postavlja – skida bez ikakvih tragova lepka i bez oštećenja na vozilu i sa praktično neograničenim brojem korišćenja.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Dodatni sadržaj:

Kako se pravi magnet za kola, kombi , kamion?

Štampanjem magnetnih folija debljine 0,8 mm tehnikom digitalne štampe u punom koloru dobijamo magnetne reklame za vozila. Štampa se dodatno štiti providnom laminatnom folijom koja dodatno štiti štampanu komunikaciju od blažih mehaničkih oštećenja mna putu kao što su kamenčići, grančice...

Kako se pravilno koristi magnetni stiker za vozila?

Promo magneti se postavljaju na čistu površinu vozila, preporučena brzina vozila za magnetne reklame veće površine je do 130 km/h i treba izbegavati upotrebu magneta kada je temperatura u minusu jer zbog leda magnet gubi svojstva i lako može da sklizne (otpadne sa vozila).

Cena magntnih reklama za brendiranje morotrnih vozila:

Cena se formira po utoršku materijala, u odnosu na veličinu magneta. Cena po m2 je 40 € + pdv i uključuje magnetnu foliju + štampu u punom koloru + zaštitna providna folija.
Kontaktirajte nas
We create your image ...