Back Board, Back Wall za aktivacije 4 polja ravni model, Pres Wall štampanje i prodaja konstrukcija

Dimenzije: 300 x 230 cm
Cena: 445 €+ PDV

Back board pozadina za fotografisanje – 4 polja (300 x 230 cm)

ovaj reklamni displej sistem čine pop up konstrukcija, štampa na juvidorima i prenosna kofer-torba. Ovo je nešto manji press wall iz kategorije back wall-ova, dimenzija pop up konstrukcije je 300 x 230 cm.

Stabilna konstrukcija i kvalitetna štampa je dobitna kombinacija za Vaše promocije

Konstrukcija je vrlo čvrsta sa ravnom štampanom komunikacijom, montažano je demontažni i sastavlja se i rastavlja za svega nekoliko minuta. Štampa se radi u punom koloru lateks tehnologijom štampe u visokoj rezoluciji.

Široka primena reklamnog wall sistema u praktičnoj upotrebi

Odličan je za sajamske nastupe, promocije i prezentacije u unutrašnjem prostoru, koristi se za tim bilding okupljanja, kao foto zid, na pres konferencijama, premijerama, za medijske nastupe, pozadine za fotografisanje…

Osnovna specifikacija foto back wall sistema

Ovaj back board je težine oko 18 kg, ali prenosna torba sa točkićima Vam omogućava lako i brzo prenošenje, konstrukcija je vrlo kvalitena i predviđena za rebrendiranje pa jedna konstrukcija može da se korisiti za više različitih komunikacija i događaja. Back wall 4 polja nema bočne zaobljene stranice (juvidore), ali sama konstrukcija za razliku od modela sa 3 polja nudi mogućnost dodavanja bočnih juvidor stranica i popotrebai u zavisnosti od samih diemnzija prostora može da se kombinujekao konstrukcija sa 4 ili 6 polja.
Uvoz – štampa i prodaja – kupujte iz prve ruke direktno od proizvođača

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Dodatni sadržaj
BACK BOARD ZID  4 POLJA RAVNI MODEL
Kontaktirajte nas
We create your image ...