Back Board, Back Wall sa štampom na 5 polja, Pres Wall foto zid 5 polja ravni model

backwall-5-polja-ravan
Dimenzije: 355 x 230 cm
Cena: 475 €+ PDV

Back board 5 polja – back wall za promocije

ovaj model je sačinjen od pop up konstrukcije (rasklopive konstrukcije) , štampe na juvidorima i prenosna kofer-torbe. Ovo je press wall iz kategorije standardnih modela back wall-ova. Dimenzija pop up konstrukcije je 230 x 375 cm.

Stabilna konstrukcija i latex digitalna štampa je spoj funkcionalnosti i kvaliteta

Konstrukcija je vrlo čvrsta sa ravnom štampanom komunikacijom, montažano je demontažni i sastavlja se i rastavlja za svega nekoliko minuta.Štampa se radi u punom koloru lateks tehnologijom štampe _(ekološki ispravna štampa sa bojama koje poseduju Grenn Gold sertifikate) u visokoj rezoluciji i foto kvalitetu.

Primena back wall sistema za promocije i prezentacije

Odličan je za sajamske nastupe, promocije i prezentacije u unutrašnjem prostoru, koristi se za tim bilding okupljanja, kao foto zid, na pres konferencijama, premijerama, za medijske nastupe, pozadine za fotografisanje…

Prenosna konstrukcija, laka montaća i demontaža, visoka praktična upotrebljivost ovaj proizvod čine sastavnim delom svake promocije

Ovaj back board wall je težine oko 20 kg, ali prenosna torba sa točkićima Vam omogućava lako i brzo prenošenje, konstrukcija je vrlo kvalitetna i predviđena za rebrendiranje pa jedna konstrukcija može da se korisiti za više različitih komunikacija i događaja. Ravan model i dobra dimenzija ovaj model svrstavaju u kategoriju best seler proizvoda.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
BACK BOARD ZID  5 POLJA RAVAN MODEL
Kontaktirajte nas
We create your image ...