BACK BOARD – BACK WALL – PRES WALL – FOTO ZID 6 POLJA RAVNI MODEL

Dimenzije:434 x 230 cm
Cena:485 €+ PDV

Back board 6 polja čine pop up konstrukcija, štampa na juvidorima i prenosna kofer-torba. Ovo je nešto manji press wall iz kategorije back wall-ova, dimenzija pop up konstrukcije je 434 x 230 cm. Konstrukcija je vrlo čvrsta sa ravnom štampanom komunikacijom, montažano je demontažni i sastavlja se i rastavlja za svega nekoliko minuta.Štampa se radi u punom koloru lateks tehnologijom štampe u visokoj rezoluciji. Odličan je za sajamske nastupe, promocije i prezentacije u unutrašnjem prostoru, koristi se za tim bilding okupljanja, kao foto zid, na pres konferencijama, premijerama, za medijske nastupe, pozadine za fotografisanje…

Ovaj back board je težine oko 24 kg, ali prenosna torba sa točkićima Vam omogućava lako i brzo prenošenje, konstrukcija je vrlo kvalitena i predviđena za rebrendiranje pa jedna konstrukcija može da se korisiti za više različitih komunikacija i događaja. Back wall od 6 polja spada u klasik varijantu kada su back board konstrukcije u pitanju i spada u kategoriju najprodavanijih konstrukcija iz kategorije foto zidova.

BACK BOARD – BACK WALL – PRES WALL – FOTO ZID 6 POLJA RAVNI MODEL pogledajte upustva i rasklop za pripremu štampe (ovde)

Dodatni sadržaj:

BACK BOARD ZID  6 POLJA RAVNI MODEL
BACK BOARD ZID  6 POLJA RAVNI MODEL
BACK BOARD ZID  6 POLJA RAVNI MODEL
Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

We create your image ...