BACK BOARD – PRESS WALL – BACK WALL- TEKSTILNI BRENDING

Dimenzije:227 x 227 cm
Cena:375 €+ PDV

Back Board sa štampom na tekstilu u diemnzijama 227 x 227 cm čine sledeći elementi konstrukcija + prenosna torba i štampa na tekstilu. Prednost ovog back boarad-a je štampa na tekstilu što znatno olakšava prenošenje konstrukcija, laka i brza montaža- demontaža, brzo nameštanje brendinga na konstrukciju, jednostavno rebrendiranje (menja se samo platno).

Sama konstrukcija zauzima manje prostora prilikom prenošenja jer nema juvidora koji moraju da se pravilno pozicioniraju u krug da se nebi lomili, takođe kada se radi zamena štampe samo platno možemo da pošaljemo na Vašu adresu (mali paket i jeftina dostava).Direktna digitalna štampa na platnu se radi savremenom tehnikom štampe u punom koloru tehnologijom latex štampe (štampe je na žekološkoj osnovi, bez neprijatnih mirisa i štetnih isparavanja).

U foto galeriji ćete videti da se na ovom modelu brendira samo prednji front, a da se na bočnim stranama vidi konstrukcija back wall-a.Tekstilni displeji su hit u Evropi zbog svojih praktičnih elemenata i predstavljaju zaista odličan pres wall za sve sajamske nastupe, promocije, prezentacije, seminare, kongrese, premijere, event dešavanja…

Konstrukcija za tekstilni baner

Rasklop platna za konstrukciju 230×230 baner 227x227cm


Dostupno:

Dodatni sadržaj:

BACK BOARD - PRESS WALL - BACK WALL- TEKSTILNI BRENDING
BACK BOARD - PRESS WALL - BACK WALL- TEKSTILNI BRENDING

Preporučeni dodaci

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...