Back Board sa štampom, Pres wall konstrukcije, Back Wall za promocije, Pop Up foto zid

Back borad promotivni displej sa štampom

Back Board ili BACK WALL spadaju u kategoriju promo opreme ili promo display sistema za promociju. Ovaj jednistveni i vrlo praktičan promotivni proizvod ima široku primenu jer ga odlikuje laka i brza postavka, mobilnost, laka montaža i demontaža, brza postavka štampe i jeftino rebrendiranje grafike čime se jednom kupljena konstrukcija može koristiti jako dugo.

Rok izrade od potvrde posla da izrade press wall sistema je 24-48h

Rok izrade 24 do 48 h od momenta slanja ispravne grafičke pripreme za štampu, pored svakog modela se nalazi vektorski rasklop sa upustvima za grafičku pripremu. Pre štampanja ja naši operateri će proveriti tehničku ispravnost fajlova i vidljivost vizuelnog rešenja foto zida. Ukažite nam poverenje i očekute press wall u kratkom roku i visokom kvalitetu.

Reklamni zid sa štampom u dizajnu po želji naručioca služi kao pozadina za fotografisanje na aktivacijama

Konstrukcija je mobilna, lako sklopiva i rasklopiva i montira se za svega 5 minuta. Pop up banner odlikuje praktična – upotrebna vrednost koja se ogleda u lakoj montaži i demontaži proizvoda zahvljujući mobilnoj pop up konstrukciji, velikom površinom za promociju putem grafike koja je kaširana na juvidore, mogućnost rebrendiranje proizvoda novim graficikim rešenjima na istoj ili novoj juvidor površini.

Mobilni Back Wall sistem za promocije koje se lako i brzo montira i demontira

Jednostavno je i vrlo praktično za transport, jer se odilkuje mogućnošću da se spakuje u pokretnu kofer- torbu. Ukupna težina konstrukcije sa štampom u zavisnosti od veličine back wall konstrukcije je 15 -25 kg, ali je prenosenje jednostavno jer sve staje u jedan kofer koji ima točkiće pa je lako pokretan i staje u prtljažnik putničkog automobila. Uz back board konstrukciju idu i dva reflektora sa priključnim kablovima, ali bez produžnog kabla, jer po potrebi može da se koristi i za večernje ili scenske promocije, media konferencije, književne večeri, kao promotivni reklamni zid ili pozadine za fotografisanje.

Pop Up Back Board sa ravnom ili zakrivljenom displej konstrukcijom i prensonom torbom

Pop up banner se radi u dve varijante sa zaobljenim ili sa ravnim promo display sistemom za promociju i u čak pet različitih veličina sa 3,4,5,6,7 panel polja čime se dobija široka upotrebna mogućnost. Back wall konstrukcije su izuzetno čvrste, stabilne i kvalitetne, štampana komunikacja koja se nalazi na juvidorima se pomoću magnetnih traka postavlja na metalnu konstrukciju i time na vrlo jednostavan način kreriate mobilnu postavku impozantnih dimenzija za “indoor” promociju.

Samostojeći reklamni zid za reflektorima je profesionalna pozadina za fotografisanje

Swa Tim kao jedan od lidera u prodaji opreme za promocije korsiti kvalitetne i proverene konstrukcije koje korisnicima daje veoma pouzdano, kvalitetno i praktično rešenje što uz kratak rok isporuke, široki ponudu dimenzija i povoljne cene preporučuje ovaj proizvod.

Cene Back Board konstrukcija za promo aktivnosti i aktivacije

Cena zavisi od modela, odnosno od veličine pop up sistema i broja reklamnih polja koji čine grafičku postavku reklamnog foto zida.Pored svakog modela imate cenu koja uključuje štampu, konstrukciju, prenosnu torbu i reflektore.Cena ne uključuje PDV.

Besplatna dostava za Beograd na adresu klijneta ili slanje brzom poštom za poručioce van Beograda!

Galerija
Video prezentacija
Kontaktirajte nas
We create your image ...