Backwall sa ekstenzijom

Backwall sa ekstenzijom
Dimenzije: Po upitu
Cena: 40 eur/po polju

Backwall sa Ekstenzijom, unapredite svoje promocije

Backwall sa dodatnom ekstenzijom vaša tajna formula za spektakularne promocije, sajmove i prezentacije. Iskoristite priliku da se izdvojite iz mase i dodate poseban dizajn koji će vas istaći u svakoj prilici.

Dodatna Ekstenzija – za promocije Iznad očekivanja Dodajte ekstenziju na standardni Backwall model i transformišite svoj prostor. Ova izuzetna opcija skreće pažnju na Vaš proizvod na način koji je vizualno upečatljiv, čineći ga neodoljivim za posmatrače.

Unikatan Dizajn po zahtevu naručioca Vaša poruka zaslužuje da bude primećena. Dodatna ekstenzija omogućava vam da kreirate unikatan dizajn koji se ističe iz mase konkurencije. Postanite nezaboravni u očima vaših posetilaca na sajmu ili potencijalnih klijenata.

Promocije sa stilom po vrlo razumnim cenama Štamparija Swa Tim pruža vam ne samo proizvod već i iskustvo. Naša posvećenost kvalitetu, kreativnosti i inovacijama čini nas idealnim partnerom za vaše promocije. Kroz korišćenje savremenih tehnologija i brze proizvodnje, garantujemo maksimalnu efikasnost uz minimalne rokove.

Odlična cena dodatnih ekstenzija za backboard Sada je pravo vreme da unapredite svoje promocije! Pozivamo vas da se javite našem prodajnom timu i iskoristite jedinstvenu ponudu – dodatna ekstenzija uz doplatu od samo 40 eura po polju, maksimalna tri polaj pa je cena od 40 do 120 eur po ekstneziji.

Kontaktirajte Nas – Mi Smo Tu Za Vas! Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, pojašnjenja i konsultacije. Javite nam se odmah i zajedno stvorimo promocije koje ostavljaju nezaboravan utisak!

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...