Baneri za bandere

Dimenzije: po želji
Cena: 15-18 €/m2 + pdv

Baneri za bandere – štampa i prodaja

ovi baneri se korsite za reklamne kampanje, obeležavanje prostora, kao putokazi ili usmerivači. Korišćenjem ulične infrastrukture na brz i jednostavan način možete da prenesete reklamnu poruku ili promovišete Vaš brend i usluge.

Izrada grafike i noseće konstrukcije za banere – reklame

Mi Vam možemo ponuditi kompletnu uslugu štampe i izradu bravarske konstrukcije koja se pomoću metalnih šelni lako i brz postavlja na bandere. Baneri se izrađuju od cerade ili tekstilnih materijala (u zimskom i jesenjem periodu se propručuje tekstilni materijal zbog bolje vetro-propusnosti, a u prolećnom i letnjem periodu ceradni baner zbog guste strukture koja nudi vrlo upečatljivu garfiku).

Vrhunska štampa i veliki izbor materijala garantuju dobar kvalitet reklamnih površina

Digitlana štampa kojom se uzrađuju tzv. banderašice je otporna na spoljašnje atmosferske uticaje.Kompaltna dorada je prilagođena spoljašnjim atmosferskim uticajima sredine i posebno vodimo računa da koristimo samo adekvatne materijal u proizvodnji.

Rokovi izrade i cena banera za bandere

U zavisnosti od kompleksonsti upita, količine reklamnih banera, broja lokacija za montažu (ukoliko Vam je potrebna i naša montaža) i veličine banera pravimo uvek ponudu koja garantuje najbolji odnos cene i kvalieta ponudđenih proizvoda i usluga.

Vaša reklama je i naša reklama !

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...