BLACK LINE

reklamni-materijal-swa-tim-kisobran-black-line-oranz
Dimenzije:
Cena:8,90 €

BLACK LINE KIŠOBRAN SA AUTOMATSKIM OTVARANJEM 8 segmenata, sa bojenim porubom, gumirana drška, fiberglass mehanizam za otvaranje, plastični vrh, crni metalni krajevi i stub (Ø 10 mm).

Koliko puta Vas je do sad iznenadni pljusak zatekao nespremnim? Da li ste razmišljali koliko je u takvim ili sličnim situacijama bitno pri ruci imati kišobran i koliko bi velika vidljivost Vašeg brenda bila ako biste se reklamirali na kišobranima?

Kišobrani su tradicionalni promotivni proizvod koji godinama ne gubi na popularnosti, jer je vrlo praktičan i povoljan način da prenesete svoju poruku, s obzirom da su kišobrani svojevrsni “šetajuć bilbordi”.
Bez obzira na činjenicu koliko napreduje savremena promotivna industrija, kišobrani su ostali proizvod kod kojih je izbor prilično sužen i jednostavan, ali mi se svake sezone trudimo da ponudu ipak začinimo!

Sklopivi ili klasični kišobrani, od recikliranih materijala ili sirove svile, sa automatskim ili ručnim otvaranjem i velikom paletom boja, naših 25 modela kišobrana dovode do zaključka – izbor ipak nije toliko jednostavan

Materijal: sirova svila
Dimenzija: Ø 110 x 88 cm
Pakovanje: 20/10/1
Preporučena dimenzija štampe: 20 x 8 cm
Preporučena štampa: sito, preslikač.


Dostupno:


reklamni-materijal-kisobrani-black-line-boja-crvena Crvena
reklamni-materijal-kisobrani-black-line-boja-oranz Oranž
reklamni-materijal-kisobrani-black-line-boja-plava Plava
reklamni-materijal-kisobrani-black-line-boja-siva Siva
reklamni-materijal-kisobrani-black-line-boja-svetlo-zelena Svetlo-zelena
reklamni-materijal-kisobrani-black-line-stampa Preporučena štampa

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

  • Noviteti

We create your image ...