Proizvodnja, prodaja i montaža 3D slova i 3D logotpipa u željenom obliku i boji

Oplementie poslovni ili prodajni prostor na vrlo jednostavan i ekonomičan način sa 3D logotipom Vaše kompanije ili brenda koji zastupate. Mi nudimo kompletno rešenje, vrlo različit dijapazon materijala u gotovo svim cenovnim kategorijama, izradu i montažu logotipa na terenu.

3D Logotip od stirodura, foreksa i alubonda izrađujemo prema vektorskom prikazu naručioca

3D logotipi iz naše ponude mogu biti prosvetljeni led diodama ili ne prosvetljeni , postavljaju se direktno na zid ili se montiraju na podkonsktruckiju od klirita, forexa, alubonda, stirodura…Radimo 3D sipise i logotipe za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju prostora prema zahtevu naručioca, uvek koristimo materijale koji su adekvatni površini i finalnoj nameni.

Ispisi od stirodura i ostalih pločastih materijala za dekoraciju radnog i poslovnog prosotra

Kompanija SWA TIM nudi kompletnu uslugu brendiranja poslovnog prosotora i pored logotipa i 3D slova možemo uraditi zidnu dekoraciju foto tapetima, izradu kanvas fotografija ili katovane zidne stikere, obratite nam se sa Vašim zahtevima i dozvolite nam da Vam ponudimo rešenja u najboljem mogućem odnosu cena/kvalitet/rok

3D Ispisi za obeležavanje i brendiranje lokala, office-a, sajamskih štandova i prostora za promocije

Proizvodimo sve vrste reklamnih 2D i 3D ispisa, logotipa i aplikacija za brendiranje, obeležavanje i ukrašavanje poslovnog prostora, prodajnih lokala i kancelarijskog prostora korišćenjem velikog broja različitih tehnologija i materijala u proizvodnji.

Montaža, projektovanje i ugradnja 3D slova i logotipa

Radimo kompletnu postavku produciranog materijala u skladu sa standardima za postavku i montažu/demontažu reklamnih ispisa. Instalacija – terenska montaža se radi radi lepljenjem VHB ili penastim duplofan trakama na pripremljenu površinu pomoću šablona koji nam pomaže da se svi elementi prenesu u proporciji ili šrafljenjem distancera za površinu na koji se postavljaju foreks komunikacije ili postavka pomoću metalnih distancera čime se objekat odvaja od zida pa logotip dodatno dobija na atraktivnosti, a 3D efekat se dodatno pojačava.

Cena i rok produkcije 3D ispisa i logotipa

za izačunavanje cene nam je potreban vektorski fajl i željene dimenzije logotipa ili ispisa, namena logotipa (spoljašanja ili unutrašnja upotreba) i ako mi radimo montažu potrebna nam je lokacija na kojoj se radi montaža i visina na kojoj se radi instalacija ispisa – logotipa.

Kontaktirajte nas
We create your image ...