BRENDIRANJE OGRADE GRADILIŠTA – BRENDIRANJE PANELA NA GRADILIŠTU

Građevinske ograde i panale možemo brendirati pomoću više različitih materijala tehnikom digitalne štampe velikog formata :

– cerada je pogodna za brendiranje punih limenih građevinskih panela ( montaže se vrši bušenjem se ograde gradilišta)
– lepljenje PVC folije na ogradu gradilišta (montaža je bez bušenja na limene panele)
– meš platno za ogradu koja nema puna leđa od lima (ovo je perforirano vetroprpusno platno)

Tehnologija i karakteristike štampe za građevinske panele.
UV digitalna štampa ceradnog banera na 440gr livenoj ceradi (štampa je uv i vodotporna) košta 10 eur/m2 + pdv. U tu cenu uračunat je porub u vidu ojačanja i postavljanje metalnih alkica-ringlica za kačenje cerada.

UV digitalna štampa ceradnog meš banera na 370 gr meš vinilu (štampa je uv i vodotporna) košta 10 eur/m2 + pdv. U tu cenu uračunat je porub u vidu ojačanja i postavljanje metalnih alkica-ringlica za kačenje cerada.

Digitalna štampa PVC folije (štampa je uv i vodotporna) košta 10 eur/m2 + pdv. U tu cenu uračunat je porub u vidu ojačanja i postavljanje metalnih alkica-ringlica za kačenje cerada (postoji mogućnost dodatne zaštite putem tečne ili laminacijom iz rolne čime se produžava postojnaost boja i dodatno štiti folija od blažih mehaničkih oštećenja u vidu kamenčića, grančica,atmosferskih uticaja…).

Cena UV štampe na materijalima za brendiranje grdilišta :
Osnovna cena je 100 eur/m2 + pdv , odobravamo popust za veće količine, a ukoliko je potrebna i naša montaža to se dodatno ugovara u odnosu na broj polja za brending i ukupne kvadrature i lokacije na kojoj se radi montaža.

Dizajn može da ide i preko više panelinih ploča, ali obzirom da se te ploče po potrebi pomeraju ili otvaraju da udje kamion, kran, bager… najbolje je da se ograničite na brendiranje pojedinačnih polja da bi u slučaju pomeranja panela brending imao smisla.

  • Pošaljite upit