Čekovi za dodelu nagrada

Ček pena 5mm
cek_pena_5mm_swatim
Dimenzije: od 80 x 40 cm
Cena: od 12 eur/kom

Čekovi za dodelu nagrada

čekovi su odličan način da se prizna doprinos zaposlenih i partnera u poslovanju. Sa čekovima koji su izrađeni na peni debljine 5mm, vaši dobitnici će dobiti poseban vizuelni ugođaj i izuzetnu kvalitetu.

Kako se prave čekovi za nagradne igre

Korišćenjem direktne UV štampe, čekovi se štampaju direktno na površinu pene ekološkim bojama, što pruža izuzetnu otpornost na ogrebotine, abraziju i vodu. Na ovaj način, čekovi se mogu koristiti više puta bez gubitka kvaliteta.

Kompanijski čekovi sa dizajnom po želji ili personlanom porukom

Sa dizajnom koji je prilagođen vašoj kompaniji, čekovi za dodelu nagrada mogu se izrađivati u različitim veličinama i oblicima, uključujući i ovalne ili pravougaone oblike. Takođe, moguće je dodati personalizovanu poruku ili ime dobitnika kako bi se stvorio poseban i nezaboravan doživljaj.

Dodajte događajima dodatnu dozu elegancije i prestiža

Čekovi za dodelu nagrada izrađeni na peni su praktični i lagani za transport, što olakšava organizaciju događaja. Pored toga, njihova jedinstvena tekstura i mekoća pružaju dodatni vizuelni efekat koji će sigurno impresionirati vaše dobitnike. Sve u svemu, čekovi za dodelu nagrada izrađeni na peni 5mm debljine su kvalitetno i elegantno rešenje za bilo koji događaj koji zahteva dodatnu dozu prestiža.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik Čekovi za dodelu nagrada

Čekovi za nagrade - cene i dimenzije

dimenzije nagradnog čeka, direktna štampa 4/0 cena :
150 x 75 cm 30 eur/kom
100 x 50 cm 18 eur/kom
80 x 40 cm 12 eur/kom
dimenzije po želji 36 EUR/KOM
Kontaktirajte nas
We create your image ...