Cerada za prosvetljavanje

Cerada za prosvetljavanje
Dimenzije: po upitu
Cena: 15 - 20 €/m2

Cerada za prosvetljavanje

visokokvalitetno ceradno platno je pažljivo dizajnirano da zadovolji vaše potrebe za efikasnom i impresivnom svetlećom reklamom, cerada za prosvetljavanje pruža nekoliko ključnih prednosti koje će osigurati da vaše reklame budu upečatljive i privlačne. Sama struktura platna omogućava besprekorno štampanje vaših grafika i poruka, sa bogatim bojama i oštrim detaljima, kako bi vaše reklame zaista zasijale.

Cerada za postavku na svetleće reklame

Osim toga, ovo platno je posebno dizajnirano da efikasno prosvetljava vaše reklame, stvarajući impresivnu pozadinsku svetlost koja će privući pažnju prolaznika u svako doba dana. Bez obzira na vremenske uslove, naša cerada je UV i vodootporna, što znači da će vaša reklama ostati jasna i čitljiva dugi niz meseci.

Štampa se radi u punom koloru prema idejnom grafičkom rešenju bez ograničenja u pogledu boja

Vaša kreativnost nema granica jer ova cerada može biti postavljena kako na spoljašnjim tako i na unutrašnjim površinama, omogućavajući vam da iskoristite svaki potencijalni marketinški prostor. Naše iskusno osoblje i vrhunski štampači obezbeđuju vrhunsku kvalitetu svakog otiska, što će vašim reklamama dati profesionalan izgled i istaći ih u gomili.

Izrada i montaža svetlećih reklama sa platnom za prosvetljavanje

Kao kruna našeg celokupnog paketa, nudimo i uslugu montaže svetlećih reklama. Naše timovi stručnjaka brinu se da vaša reklama bude postavljena na željenom mestu sa maksimalnim efektom i sigurnošću.
Obratite nam se sa poverenjem i dozvolite nam da vaše ideje pretvorimo u sjajne svetleće reklame koje će ostaviti dugotrajan utisak na vaše ciljno tržište.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...