CLARK melirana dukserica sa visokom kragnom

reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-galanterija-tekstil-sportska-oprema-dukserice-CLARK-boja-pepeljasta
Dimenzije: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL
Cena: 16,90 €

CLARK melirana duksericu sa visokom kragnom

Ova dukserica nudi savršen spoj materijala visokog kvaliteta i atraktivnog dizajna, pružajući vam udobnost tokom celog dana i istovremeno vam omogućavajući da izgledate besprekorno.

Sastav: Ova CLARK dukserica izrađena je od 95% poliestera i 5% elastina. Ovi materijali su pažljivo izabrani kako bi obezbedili mekoću i elastičnost, što vam omogućava slobodu pokreta i osećaj udobnosti tokom nošenja.

Dizajn: Meliran uzorak ovog modela čini ga moderan i atraktivan, prateći trenutne modne trendove. Visoka kragna dodaje dašak elegancije i dodatnu zaštitu od hladnijih dana. CLARK dukserica će vam pružiti izvanredan izgled, bilo da je nosite casual sa džinsom ili je uparite sa šik suknjom.

Preporučena štampa: Da biste personalizovali ovu duksericu i učinili je vašom, nudimo vam različite opcije štampe. Preporučujemo sito štampu, preslikač ili vez, što vam omogućava da dodate svoj jedinstveni pečat ovom već sjajnom komadu odeće. Na taj način, možete izraziti svoj stil, promovisati svoj brend ili jednostavno istaći svoju kreativnost.

CLARK melirana dukserica sa visokom kragnom je odličan izbor za sve koji traže udobnu, atraktivnu i prilagodljivu odeću.

Veličine:
Sastav: 95% poliester, 5% elastin
Preporučena štampa: sito, preslikač, vez

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-swa-tim-reklamna-galanterija-tekstil-sportska-oprema-dukserice-CLARK-boja-pepeljasta Pepeljasta
Kontaktirajte nas
We create your image ...