CM – TRAKA ZA IZLAGANJE PROIZVODA I CENA

reklamni materijal-swa-tim-cm-trake-1
Dimenzije:
Cena:1,05€/kom + PDV

CM – TRAKA ZA IZLAGANJE PROIZVODA I CENA:

Novo u ponudi reklamnog P.O.S. materijala je CM traka za izlaganje proizvoda. Dobra cena trake, lepa vidljivost i uočljivost na prodajnom mestu uz minimalno zauzimanje prostora na polici garantuju funkcionalnu upotrebljivos POS trake. Traka je napravljena od PVC materijala, vrlo je izdržljiva, visoke nosivoti, izuzetno je dugotrajna, lako zamenljiva…

Uz traku u ponudi imamo i kukice za kačenja na policu po ceni od 0,15 eur/kom. Impulsivna kupovina je značajan deo prodaje u prodajnim objektima i ukoliko se Vaš proizvod nalazi na oku Vašeg potencijalnog kupca, na polici na dohvata ruke značajno povećavate mogućnost da se potencijalni kupac odluči za Vašu ponudu, uz minimalno ulaganje ovo rešenje je lako dostupno uz CM traku.

Ovde na ove dve fotografije vidite i dimenzije trake, na jednom koturu imate 2.400 pozicija. Imate mogućnost da uzmete ceo kotur ili da uzimate jednu traku sa po 12 pozicija. Cena jedne trake sa 12 pozicija je 1,05eur/kom + pdv.
Na ove dve slike imate prikazane dimenzije i izgled CM2 trake na njoj ima 6 pozicija za kačenje i ona ide samo na komad.
Cena CM2 trake je 2,53 eur/kom.


Cenovnik CM – TRAKA ZA IZLAGANJE PROIZVODA I CENA

DimenzijeŠifraCena
Dužina: 80cm
sa 12 pozicija za kačenje proizvoda
+ metalna kukica
13181,05 eur/kom + pdv


Dodatni sadržaj:

cm-trake cm-trake
cm-trake

________________________________________________________________________________________________________

PVC klip traka za kačenje proizvoda

Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

We create your image ...