CM parazit traka

reklamni materijal-swa-tim-cm-trake-1
Dimenzije: Po upitu
Cena: 1,15€/kom + pdv

CM traka za izlaganje i postavku proizvoda sa blister prorezom – merchadising traka

ponudi reklamnog P.O.S. materijala je CM traka za izlaganje proizvoda. Dobra cena trake, lepa vidljivost i uočljivost na prodajnom mestu uz minimalno zauzimanje prostora na polici garantuju funkcionalnu upotrebljivos POS merchadising trake. Traka je napravljena od PVC materijala krute i čvrste plastike, vrlo je izdržljiva, visoke nosivoti, izuzetno je dugotrajna, lako zamenljiva…

Postavka KRUTE PARAZIT CM traka na police

Uz traku u ponudi imamo i kukice za kačenja na i postavku trake na policu u marketima.Impulsivna kupovina je značajan deo prodaje u prodajnim objektima i ukoliko se Vaš proizvod nalazi na oku Vašeg potencijalnog kupca, na polici na dohvata ruke značajno povećavate mogućnost da se potencijalni kupac odluči za Vašu ponudu, uz minimalno ulaganje ovo rešenje je lako dostupno uz CM traku.

Kupovina CM traka na komada ili na kotur – “merchadising strip”

Ovde na ove dve fotografije vidite i dimenzije trake, na jednom koturu imate 2.400 pozicija. Imate mogućnost da uzmete ceo kotur ili da uzimate jednu traku sa po 12 pozicija.Na ove dve slike imate prikazane dimenzije i izgled CM2 trake na njoj ima 6 pozicija za kačenje i ona ide samo na komad.

Kruta PVC traka za izlaganje proizvoda je odličan način da Vaš proizvod bude uvek pri ruci Vašim potrencijamnim kupcima na mestu prodaje.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik CM parazit traka
Dimenzije Šifra Cena
Dužina: 80cm
sa 12 pozicija za kačenje proizvoda
+ metalna kukica
1318 1,05 eur/kom + pdv
Dodatni sadržaj
cm-trake cm-trake
cm-trake

________________________________________________________________________________________________________

PVC klip traka za kačenje proizvoda

Kontaktirajte nas
We create your image ...