CNC ISECANJE, PROSECANJE I GRAVIRANJE PLOČASTIH MATERIJALA

Brz i jednostavn način da napravite jeftinu i efektnu reklamu, a u kombinaciji sa LED ili neonskom rasvetom granica mogućnosti je neiscrpna i graniči se sa kreativnim idejama.
SWA TIM poseduje modernu radionicu opremljenu CNC mašinom za prosecanje pločastih materijala do 19 mm debljine, mašinom za lasersku gravuru dimenzija 120 x 90 cm, ger mašinama za sečenje pločastih materijala pod uglovima, mašinama za savijanje i termo-oblikovanje pločastih materijala do 200 cm dužine.
U mogućnosti smo da ceo proizvodni proces završimo u našoj radionici, a u kombinaciji sa tehnikom flet digitalne štampe na pločastim materijalima, štampom velikog formata iz rolne ili katovanjem folije možemo da ponudimo mnogo različitih mogućnosti u skladu sa zahtevima naših klijenata.
Opremljenost firme i iskustvo u radu nam daju mogućnost da razvijamo nove proizvode ili unapređujemo postojeće proizvode u skladu sa zahtevima tržišta i željama naših klijenata.
Kod nas možete poručiti konturna isecanja i prosecanja pločastih materijala, proizvode od pleksiglasa, termo oblikovanje kliritnih ploča, svetleće reklame, 2D ili 3D reklame, isecanje logotipa firmi, 3D slova, nosače kataloga , flajera i nosače brošura…