CNC sečenje pločastih materijala u obliku

Dimenzije:Dimenzije po upitu
Cena:Cena po upitu

CNC sečenje odštampanih ploča u obliku

obrada odštampanih pločastih materijala i isecanju u krivolinijskom u obliku je doe naše stalne ponude kada je u pitanju izrade reklamnih i promotivnih predmeta, maketa i komunikaicja.Dakle kod nas možete dobiti digitalnu UV štampu direktno na ploču velikim i malim formatima sa CNC krivolinijskim isecanjem u obliku po želji.

Maksimalne dimenzije štampe i CNC isecanja

opremljeni smo UV štampačem renomiranog proizvođača HP širine 250 cm i CNC mašinom makismlanih dimentija za CNC obradu 300 x 200 cm, čime smo u mogućnosti da velike ideje pretvorimo u velike reklamne kampanje i promotivne predmete u svim formatima koji se uklapaju u standardne dimenzije pločastih materijal akoji imaju primenu u grafičkoj i reklamnoj industriji.

Koje materijale isecamo i obrađujemo putem CNC tehnologije ?

Štampamo i isecamao forekse, alubond, satdur, klirit- pleksiglas, juvidure, poliprolilenke ploče, lexan… i ostale materijale koji imaju primeni kod izrade reklamnih i promotivnih predmeta.
Štampane ploče su UV i vodootporne, a CNC isecanje pruža mogućnost opsecanja u svim oblicima, kratki rokovi produkcije, odlične cene, kompletan proces na jednom mestu – kontaktirajte nas za dodatne informaicje.
Kontaktirajte nas

Preporučeni proizvodi:

We create your image ...