CREDIT CARD

reklamni materijal - USB Flash memorija - CREDIT CARD- boja crna
Dimenzije: Po upitu
Cena: Nazvati za cenu

REKLAMNA USB VIZIT KARTA – Vaša Digitalna Vizit Karta uvek pri ruci !

Ova inovativna reklamna USB memorija dolazi u formi vizit kartice, a nudi mnogo više od običnih papirnih vizit karti. Osim što može da sadrži sve vaše kontakt informacije, ova USB vizit karta omogućava vam da ubacite multimedijalni sadržaj i digitalne materijale, čineći je dinamičnom i interaktivnom.

Upoznajte budućnost poslovne komunikacije – REKLAMNU USB VIZIT KARTU sa štampom

Savršena Veličina (staje u novčanik ili vizitar): Sa dimenzijama 8.6 x 5.4 x 0.3 cm, ova USB vizit karta se lako uklapa u džep, novčanik ili futrolu, čineći je praktičnom za nošenje.
Digitalna Vizit Kartica: Zaboravite na gomilu papirnih vizit karti. Ova USB memorija nosi sve vaše podatke i digitalne sadržaje sa sobom.
Personalizacija digitalnom UV štampom: Preporučena dimenzija štampe od 8.6 x 5.4 cm omogućava vam da dodate svoj brend ili dizajn u punom koloru putem digitalne štampe.
Dostupne Veličine: Ova USB vizit karta je dostupna u kapacitetima od 4GB, 8GB, 16GB, i 32GB, prilagođavajući se vašim potrebama za skladištenjem podataka.
Višenamenska Upotreba : Osim što je odličan reklamni materijal za promociju vašeg poslovanja, ova USB vizit karta je takođe idealan poslovni poklon za klijente i zaposlene.

REKLAMNA USB VIZIT KARTA

je spoj praktičnosti, efikasnosti i modernog dizajna. Učinite svoju poslovnu komunikaciju efikasnijom i ostavite snažan utisak sa ovom inovativnom digitalnom vizit kartom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dostupno
reklamni-materijal-usb-flash-memorija-credit-card-boja-crna Crna
reklamni-materijal-usb-flash-memorija-credit-card-boja-bela Bela
reklamni-materijal-usb-flash-memorija-credit-card-izgled Izgled
reklamni-materijal-usb-flash-memorija-credit-card-stampa Preporučena štampa
Kontaktirajte nas
We create your image ...