CREED Poslovni ranac

CREED Poslovni ranac
CREED-Poslovni-ranac-3456010_001
CREED-Poslovni-ranac-3456010_002
CREED-Poslovni-ranac-3456010_003
CREED-Poslovni-ranac-3456010_004
Dimenzije: 48 x 32 x 16 cm
Cena: 54,90 €
Dostupne boje:

CREED Poslovni Ranac – savršen poslovni saputnik

Savršeno organizovan, bezbedan i spreman za vaše poslovne avanture. CREED poslovni ranac donosi niz prednosti koje će oduševiti svakog korisnika. Pogodan za brendiranje, ovaj ranac se ističe kao izuzetno vredan poslovni poklon za zaposlene i klijente. Evo zašto će CREED ranac postati vaš neizostavan partner u poslu:

Efikasna Organizacija (dimenzije: 48 x 32 x 16 cm)

Opremljen sa jednim glavnim odeljkom, odeljkom za laptop veličine ekrana 15″ i posebnim odeljkom za tablet, CREED ranac vam omogućava besprekornu organizaciju. Važni dokumenti, elektronika i vaš omiljeni uređaj će uvek biti na pravom mestu.

Bezbednost na visokom nivou

Sigurnost je prioritet – zato je CREED ranac opremljen sigurnosnom bravom sa šifrom za zaključavanje. Vaši dragocenosti će biti zaštićene u svakom trenutku.

Povezanost bez problema

Ne brinite se o tome da će vam baterija na uređajima nestati dok ste u pokretu. CREED ranac dolazi sa USB konektorom koji vam omogućava da napunite svoje uređaje bez obzira na to gde se nalazite.

Otpornost na uremenske Uslove

Vodootporni rajsferšlusi čuvaju sadržaj ranca od kiše i nevremena. Ne postoji loša vremenska prognoza koja će vas sprečiti da radite svoj posao.

Brendiranje je otisak za profesionalni utisak

Ovaj ranac je idealan za brendiranje, omogućavajući vam da personalizujete svoj ranac sa logom ili porukom vaše kompanije. To je odličan način da ostavite snažan utisak na vaše zaposlene, partnere ili klijente.

CREED Poslovni Ranac je ne samo praktičan, već i elegantan

Bez obzira da li ste stalno u pokretu zbog posla ili želite da obradujete svoje poslovne saradnike izvanrednim poklonom, CREED ranac je odličan izbor. Investirajte u vaš poslovni uspeh i organizaciju sa CREED rancom, koji je mnogo više od običnog ranca.

Opšte informacije

Šifra: 34.560.10
Model: CREED
Brend: BRUNO
Boja: Crna
Dimenzija: 48 x 32 x 16 cm
Pakovanje: 8/1
Neto težina: 1.40 kg
Materijal: Najlon
Dodatna oprema: Sigurnosni džep, USB konektor, Vodootporni rajsferšlusi, Anti-theft
Barkod: 8605040066072

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...