3D liveni stikeri, proizvodnja i prodaja stikera nalivenih smolom

Izrada livenih 3D stikera u obliku i veličini po želji naručioca

Liveni stikeri imaju veliku upotrebnu vrednost u brendiranju proizvoda, obeležavanju enterijera, obeležavanje ambalažnih pakovanja, automobila i slično… Po zahtevu klijenta liveni stikeri se mogu aplicirati i na magnetnu foliju tako da mogu služiti i za postavljanje i skidanje se metalnih površina bez tragova lepljenja.

Minimalni tiraž za izradu livenih samolepljivih stikera

Liveni stikeri se proizvode u više faza, najpre se radi štampa na samolpeljivoj pvc folji i optičko isecanje folije pomoću katera, a nakon toga se radi mašinsko nalivanje smolom koju čini smesa komponenti i potom u završnoj fazi sušenje u pećnici. Zbog relativno složenog procesa proizvodnje koje se odvija u nekoliko etapa nije moguće raditi stikere na komad, već se oni izrađuju u minimalnom tiražu od 50 komada za manje stikere i 10 komada za veće stikere.

Brendrianje proizvoda livenim stikerima u obliku

Reklamni liveni stikeri imaju veliku upotrebnu vrednost i na dobar način reprezentuju brend, a često se koriste i za obeležavanje iventara, opreme, pakovanja.Zanimljivo je da se liveni stikeri sve više koriste i za brendiranje reklamnog materijala, promo opreme i poslovnih poklona. Često se koriste za brendiranje USB memorija, privezaka, notesa, frizbija, poklon pakovanja…

Proizvodnja i prodaja reklamnih stikera (kvalitetne sirovine za vrhunski kvalitet stikera)

Swa Tim Beograd je proizvođač livenih stikera, a u proizvodnji koristimo renomirane brendove folije, precizne optičke katere nove generacije i smesu za nalivanje evropskih brendova što u zbiru garantuje odličan kvallitet livenih stikera i preciznu proizvodnju. Neka Vaši stikeri reprezentuju Vašu komaniju i brend u punom svetlu.

Cena livenih stikera zavisi od veličine stikera i poručene količine

Galerija
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...