BANERI – TRANSPARENTI – PROIZVODNJA I PRODAJA SVIH VRSTA REKLAMNIH BANERA

Proizvodnja – prodaja i montaža svih vrsta banera, reklama i transparenata

Deleted: U ponudi štamparije SWA TIM d.o.o. možete pronaći sve vrste banera i transparenata. Nudimo Vam mogućnost štampe banera i transparenta na svim vrstama materijala kao što su: tekstilni baner na 200 gr baner platnu, poliesterske baneri štampane na 115 gr poliesterskompatnu, mesch (perforirani) baneri, ceradni baneri, baneri na livenoj ceradi, transparenti od vinila.

Izarada banera i transparenata na širokom spektru materijala za digitalnu štampu iz rolne

Deleted: Naš savremen mašinski park koji je sastavljen od novih mašina poslednje generacije Vam garantuje odličan kavlitet štampo na svim vrstama banera, nudimo mogućnost digitalne štampe iz rolne i u zavisnosti od materijala kombinujemo latex, uv, gel, eco solvent ili sublimacionu tehnologiju štampu čime smo u mogućnosti da odgovorimo na sve vrste upita vezano za izradu različitih banera i transparenata.

Kompletan doradnii proces u okviru naše proizvodnje garantuje visok kvalitet finalnog proizvoda

U okviru naše firme radimo kompletnu dodardu spajanja, ojačavanja, ringličenja, termofiksiranja i šivenja odštampanog materijala pa smo u mogućnosti da ponudimo kompletan proizvod. Ukoliko Vam je potrebna terenska montaža naši iskusni montažeri će izvršti instalaciju banera čime Vi dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu po vrlo povoljnim cenama i izuzetno kratkim rokovima izrade.
PROIZVODNJA I PRODAJA REKLAMNIH BANERA – IZRADA TRANSPARENATA ZA 24 – 48H

Kontaktirajte nas
We create your image ...