Baneri, transparenti, proizvodnja i prodaja svih vrsta banera po odličnim cenama

Proizvodnja – prodaja i montaža svih vrsta banera, reklama i transparenata

Deleted: U ponudi štamparije SWA TIM d.o.o. možete pronaći sve vrste banera i transparenata. Nudimo Vam mogućnost štampe banera i transparenta na svim vrstama materijala kao što su: tekstilni baner na 200 gr baner platnu, poliesterske baneri štampane na 115 gr poliesterskompatnu, mesch (perforirani) baneri, ceradni baneri, baneri na livenoj ceradi, transparenti od vinila.

Izarada banera i transparenata na širokom spektru materijala za digitalnu štampu iz rolne

Deleted: Naš savremen mašinski park koji je sastavljen od novih mašina poslednje generacije Vam garantuje odličan kavlitet štampo na svim vrstama banera, nudimo mogućnost digitalne štampe iz rolne i u zavisnosti od materijala kombinujemo latex, uv, gel, eco solvent ili sublimacionu tehnologiju štampu čime smo u mogućnosti da odgovorimo na sve vrste upita vezano za izradu različitih banera i transparenata.

Kompletan doradnii proces u okviru naše proizvodnje garantuje visok kvalitet finalnog proizvoda

U okviru naše firme radimo kompletnu dodardu spajanja, ojačavanja, ringličenja, termofiksiranja i šivenja odštampanog materijala pa smo u mogućnosti da ponudimo kompletan proizvod. Ukoliko Vam je potrebna terenska montaža naši iskusni montažeri će izvršti instalaciju banera čime Vi dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu po vrlo povoljnim cenama i izuzetno kratkim rokovima izrade.
PROIZVODNJA I PRODAJA REKLAMNIH BANERA – IZRADA TRANSPARENATA ZA 24 – 48H

Galerija
Dodatni sadržaj

SWA TIM štamparija je odličan izbor za izradu banera, bilo da su namenjeni spoljašnjoj ili unutrašnjoj upotrebi

Naša paleta materijala za izradu banera je široka i prilagođena svakoj situaciji i zahtevu klijenata pa sa punom odgovornošću možemo reći da nudimo sve vrste banera na jednom mestu.

Kada je reč o spoljašnjim banerima, mi biramo materijale pažljivo, uzimajući u obzir lokaciju gde će se postaviti

Za ulične banere, često koristimo poliester mrežastog tkanja ili mash materijal, koji su idealni jer propuštaju vetar, čineći banere otpornim na vremenske uslove. Tekstilni poliester je odličan za spoljašnje banere koje planirate postaviti na ograde - ovaj materijal je ne samo izdržljiv, već se i lako održava.

Ako su vam potrebni baneri ogromnih dimenzija za gradilišta ili skele

koristimo materijale lagane mrežaste strukture koji su dizajnirani za takve zahtevne situacije i otporne na vremenske uticaje.

Kada su baneri namenjeni za kačenje na zidove

mi biramo ceradne banere od livne ili front lit cerade, pružajući izuzetnu trajnost i kvalitet u foto kvalitetu štampe se kompletnom doradom koja je rilagođena načinu montaže ili zahtevu klijenta.

Ako želite banere koji se prosvetljuju kako biste privukli pažnju tokom noći

koristimo materijale na bazi vinila ili tekstila specijalno dizajnirane za osvetljavanje, odnosno prosvetljavanje sa štampom vrhunskog kvaliteta.
Kontaktirajte nas
We create your image ...