Bilbord oglasavanje – stampa bilborda

stampanje izrada bilborda

je proveren nacin outdoor oglasavanja, stampa se radi na  razlicitim vrstama medija za digitalnu stampu velikog formata i to :  na Blue Back papiru 130 i  160 gr papiru, PVC foliji sjanoj i mat, front lite ceradi, beck light, back light filmovima, banerima i  ceradi  u zavisnosti od podloge i duzine trajanja reklamne kamapanje.
Obratite nam se i pomocicemo Vam da pronadjemo adekvatan  materijal koji ce Vam pruziti najbolji odnos cene i kvaliteta u zavisnosti od duzine trajanje kampanje i nacina oglasavanja.
Digitalna stampa na pomenutim materijalima Vam omogućava visok kvalitet odštampanog materijala, materijal koji je otpran na vremenske uslove, stampu koja je UV i vodotporna.  Sirina rolne iz koje se radi digitalna stampa na papirnim, pvc i ceradnim materijalima materijalima je 1.6 ili 3.2m x 50m
Mi Vam osim digitalne stampe  nudimo i  kompletan servis od izrade grafickog resenje, do montaze odstampanih grafickih medija na terenu, jer samo adekvatnom montazom mozete ocekivati i dobar estetski efekat.
Rok za stampu  do 10 komada bliborda standardne velicine je 24h od potvrde ili slanja ispravnog grafickog resenja za stampu.