Brendiranje frižidera (štampa i montaža)

reklamni-materijal-swa-tim-BRENDIRANJE-FRIZIDERA-PVC-FOLIJOM
reklamni-materijal-swa-tim-Brendiranje-Frizidera-Refrigerator-Branding-1920x1080
reklamni-materijal-swa-tim-BRENDIRNAJE-FRIZIDERA
reklamni-materijal-swa-tim-FOLIJA-ZA-FRIZIDERE
reklamni-materijal-swa-tim-LEPLJENJE-FRIZIDERA
reklamni-materijal-swa-tim-STAMPA-ZA-FRIZIDERA
Dimenzije: Po upitu
Cena: Cena po upitu

Brendrianje frižidera PVC folijom (Latex tehnologijom)

Radimo brendiranje frižidera digitalnom štampom na PVC folijiama vrhunskog kavliteta. Štampa se radi u punom koloru Latex tehnologijom štampe za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. Frižider u kome se izlaže roba je prodajno mesto, pa samim tim je sa posebnom pažnjom potrebno tretirati svaki frižider kao izlgački pult. Brendiranje prodajnog frižidera/zamrzivača kako bi brend i ponuda na lak i brz način došli do potencijalnih korisnika je već oproban marketinški metod pa je potrebno samo prepisati prodajnu strategiju koja dokazano funkcioniše u praksi.

Lepljnjem frižidera za izlaganje robe dobijate reklamnu površinu

Digitlanu štampu iz rolne radimo na folijama koje su namenjene za takavu vrstu brendinga, a naši terenski montažeri Vam stoje na raspolaganju za uslugu montaže. Grafiku radimo sa ili bez montaže frižidera u prostoru naručioca tako i na terenu, marketima, prodavnicama, magacinima ili bez montaže tako što samo radimo isporuku odštampane grafike.

Brendiranje prodajnih frižidera i zamrzivača

Štampa i montaža grafike velikih formata za ravne i polu-ravne površine se radi na polimernim folijama sa ili bez dodatne zaštitne laminacije. Kvalitetna folija, ekološki ispravna štampa koja se bazira na ekološki prihvatljivim originalnim bojama i korišćenje kvalitetne zaštitne laminacije garantuju visok kvalitet i dug rok trajanja brendinga.

Folija za frižidere – štampanje ekološikim bojama

Folija je idealan način za brendiranje prodajnih frižidera, a samim tim i mesta prodaje. Na ovaj način na brz, jednostavan i ekonomičan način u mogućnosti smo da brendiramo mesto prodaje i da Vašu prodajnu ponudu prenesemo do šireg kruga potencijalnih korisnika.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Kontaktirajte nas
We create your image ...