BRENDIRANJE FRIŽIDERA

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

BRENDIRANJE FRIŽIDERA ŠTAMPANOM PVC FOLIJOM

Radimo brendiranje frižidera digitalnom štampom na PVC folijiama vrhunskog kavliteta. Štampa se radi u punom koloru Latex tehnologijom štampe za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. Frižider u kome se izlaže roba je prodajno mesto, pa samim tim je sa posebnom pažnjom potrebno tretirati svaki frižider kao izlgački pult. Brendiranje prodajnog frižidera/zamrzivača kako bi brend i ponuda na lak i brz način došli do potencijalnih korisnika je već oproban marketinški metod pa je potrebno samo prepisati prodajnu strategiju koja dokazano funkcioniše u praksi.

LEPLJENJE FRIŽIDERA ZA IZLAGANJE

Digitlanu štampu iz rolne radimo na folijama koje su namenjene za takavu vrstu brendinga, a naši terenski montažeri Vam stoje na raspolaganju za uslugu montaže. Grafiku radimo sa ili bez montaže frižidera u prostoru naručioca tako i na terenu, marketima, prodavnicama, magacinima ili bez montaže tako što samo radimo isporuku odštampane grafike.

BRENDIRANJE PRODAJNIH ZAMRZIVAČA

Štampa i montaža grafike velikih formata za ravne i polu-ravne površine se radi na polimernim folijama sa ili bez dodatne zaštitne laminacije. Kvalitetna folija, ekološki ispravna štampa koja se bazira na ekološki prihvatljivim originalnim bojama i korišćenje kvalitetne zaštitne laminacije garantuju visok kvalitet i dug rok trajanja brendinga.

FOLIJA ZA FRIŽIDERE – štampanje latex tehnologijom

Folija je idealan način za brendiranje prodajnih frižidera, a samim tim i mesta prodaje. Na ovaj način na brz, jednostavan i ekonomičan način u mogućnosti smo da brendiramo mesto prodaje i da Vašu prodajnu ponudu prenesemo do šireg kruga potencijalnih korisnika.Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas
  • Noviteti

We create your image ...