BRENDIRANJE FRIŽIDERA

Dimenzije: Po upitu
Cena: Cena po upitu

BRENDIRANJE FRIŽIDERA ŠTAMPANOM PVC FOLIJOM

Radimo brendiranje frižidera digitalnom štampom na PVC folijiama vrhunskog kavliteta. Štampa se radi u punom koloru Latex tehnologijom štampe za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. Frižider u kome se izlaže roba je prodajno mesto, pa samim tim je sa posebnom pažnjom potrebno tretirati svaki frižider kao izlgački pult. Brendiranje prodajnog frižidera/zamrzivača kako bi brend i ponuda na lak i brz način došli do potencijalnih korisnika je već oproban marketinški metod pa je potrebno samo prepisati prodajnu strategiju koja dokazano funkcioniše u praksi.

LEPLJENJE FRIŽIDERA ZA IZLAGANJE

Digitlanu štampu iz rolne radimo na folijama koje su namenjene za takavu vrstu brendinga, a naši terenski montažeri Vam stoje na raspolaganju za uslugu montaže. Grafiku radimo sa ili bez montaže frižidera u prostoru naručioca tako i na terenu, marketima, prodavnicama, magacinima ili bez montaže tako što samo radimo isporuku odštampane grafike.

BRENDIRANJE PRODAJNIH ZAMRZIVAČA

Štampa i montaža grafike velikih formata za ravne i polu-ravne površine se radi na polimernim folijama sa ili bez dodatne zaštitne laminacije. Kvalitetna folija, ekološki ispravna štampa koja se bazira na ekološki prihvatljivim originalnim bojama i korišćenje kvalitetne zaštitne laminacije garantuju visok kvalitet i dug rok trajanja brendinga.

FOLIJA ZA FRIŽIDERE – štampanje latex tehnologijom

Folija je idealan način za brendiranje prodajnih frižidera, a samim tim i mesta prodaje. Na ovaj način na brz, jednostavan i ekonomičan način u mogućnosti smo da brendiramo mesto prodaje i da Vašu prodajnu ponudu prenesemo do šireg kruga potencijalnih korisnika.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Galerija
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...