BRENDIRANJE IZLOGA | Reklamni Materijal BRENDIRANJE IZLOGA - FOLIJA | Reklamni Materijal

BRENDIRANJE IZLOGA – FOLIJA ZA IZLOGE I LOKALE – OSLIKAVANJE IZLOGA FOLIJAMA -BRENDING ZA OBJEKTE

Brendiranje lokala, lepljnje staklenih površina izloga, izrada prozorske grafike se vrši tehnikama digitalne štampe velikog formata samolepljivim PVC folijma, digitalnom štampom na One Way Vision foliji specificnih karakteristika ili katerskim isecanjem PVC folija *takozvano ispisivanje izloga folijama. Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u Vašu firmi ili radnju. Iskoristite Vaš izlog kao reklamni pano koji će Vam pomoći da na dobar način predstavite Vaš brend, proizvod ili uslugu širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.

SWA TIM Vam nudi niz usluga vezanih za uspešno brendiranje izloga i to: izradu grafičkog rešenja, savete oko izbora adekvatnih materijala za štampu izloga, premeravanje izloga, izradu štampe za Vaš izlog i montažu na terenu. Iskoristite naše bogato iskustavo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u naš kvalitetan i brz servis uz odličan odnos cene i kvaliteta digitalne štampe.

KOMPLETNO ILI PARCIONALNO BRENDIRANJE LOKALA
LEPLJENJE STAKLENIH POVRŠINA, ONE WAY VISION, POSTAVLJANJE PROZORSKE GRAFIKE, IZRADA PROZORSKE GRAFIKE, …

Lepljenje izloga ili prozorska grafika za stakla se radi tehnikom štampe iz rolne na različitim vrstama prozorske folije namenjene sa spoljašnju ili unutrašnju upotrebu. Štampa se radi na mat ili sjajnoj pvc foliji, katovana livena folija za isecanje aplikacija ili jednobojnih slova od folije, a za klasičnu prozorsku grafiku koristi se perforirana One Way vision (rupičasta) folija koja propušta dnevnu svetlost u lokal.
Vaš izlog je idealna površina za reklamni pano i foto prikaz usluga i proizvoda iz Vaše ponude, iskoristite mogućnost da Vaš izlog bude i Vaš reklamni pano.

SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE LEPLJENJE STAKALA NA IZLOZIMA , LOKALIMA I SEDIŠTIMA FIRMI

SWA TIM štamparija Zemun koja nudi kompletno oslikvanje izloga svim vrstama reklamnih folija sa spoljašnje i sa unutrašnmje strane stakla.Ukoliko želite da na jednom mestu izbrendirate kompletan izlog: radno vreme, pvc grafika, prozorske folija, izrada i montaža svetlećih reklama obratite se našim prodajnim savetnicima koji će Vam ponuditi najbolji odnos cena/kvalitet. Brendiranja i lepljenje izoga je posao koji radimo dugi niz godina i sa sigurnošću možemo reći da u nama imate pouzdanog poromo partnera za brending.

RADNO VREME ZA LOKALE I TIPSKI PODACI ZA FIRME

radno vreme i opšti podaci za firme se rade tehnikom katovane štampe na folijama sa optičkim isecanjem.

MONTAŽA GRAFIKE NA IZLOGE I LOKALE

pored vrhunske digitalne štampe za lokale radimo uslugu apliciranje grafike na izloge, radimo montažu samo folije koju smo mi odštampali, ne radimo uslužnu montažu grafike.Cenovnik BRENDIRANJE IZLOGA

CENOVNIK FOLIJA ZA IZLOGE SWA TIM
Katersko isecanje PVC folije sa prenosnom folijom10 – 15 eur/m2
Digitalna štampa PVC folije sa optičkim isecanjem12 – 15 eur/m2
Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji10 – 15 eur /m2
Digital na štampa na one way vision materijalu12 eur/m2
Lepljenje folije na izloge, objekte, pločaste materijale3 eur/m2
Montaža/demontaža PVC folije3 – 5 eur/m2
Montaža na visinama preko 4mpo upitu
Izlazak na terenpo upitu

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...