Brendiranje izloga

reklamni-materijal-swa-tim-brendiranje-izloga-stamapa-za-stakla-grafika-2
260420104809
reklamni-materijal-swa-tim-brendiranje-izloga-stamapa-za-stakla-grafika-10
reklamni-materijal-swa-tim-brendiranje-izloga-stamapa-za-stakla-grafika-11
Dimenzije: Po upitu
Cena: 10 -15 €/m2 + pdv

Brendiranje izloga, radimo sve vrste folija za lepljenje na izloge i lokale, štampanje i montaža folija za izloge po super cenama

Brendiranje lokala – štampa i montaža grafike

lepljnje staklenih površina izloga, izrada prozorske grafike se vrši tehnikama digitalne štampe velikog formata samolepljivim PVC folijama, digitalnom štampom na One Way Vision foliji specificnih karakteristika ili katerskim isecanjem PVC folija *takozvano ispisivanje izloga folijama. Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savršen način da privučete slučajne prolaznike u Vašu firmi ili radnju.

Neka Vaš izlog bude Vaš reklamni pano za komunikaciju sa klijentima

Iskoristite Vaš izlog kao reklamni pano koji će Vam pomoći da na dobar način predstavite Vaš brend, proizvod ili uslugu širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.Dobar grafički dizajn u kombinaciji sa digitalnom štampom je odličan način da privučete širok krug potencijalnih korisnika i kupaca.

Kompletna usluga oslikavanja izloga na jednom mestu

SWA TIM štamparija Beograd Vam nudi niz usluga vezanih za uspešno brendiranje izloga i to: izradu grafičkog rešenja, savete oko izbora adekvatnih materijala za štampu izloga, premeravanje izloga, izradu štampe za Vaš izlog i montažu na terenu. Iskoristite naše bogato iskustvo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u kvalitetan i brz servis.

Parcijalno ili Full brendiranje staklenih površina kvalitetnim samolpeljivim folijama

Digitalna štampa se radi na mat ili sjajnoj pvc foliji, katovana livena folija za isecanje aplikacija ili jednobojnih slova od folije, a za klasičnu prozorsku grafiku koristi se perforirana One Way vision (rupičasta) folija koja propušta dnevnu svetlost u lokal. U zavisnosti od grafičke pripreme radimo kombinaciju materijala kako bi dobili full ili parcijalni brending za izloge.

Izrada prozorske grafike sa montažom grafike na terenu

Lepljenje izloga ili prozorska grafika za stakla se radi tehnikom štampe iz rolne na različitim vrstama prozorske folije namenjene sa spoljašnju ili unutrašnju upotrebu. Vaš izlog je idealna površina za reklamni pano i foto prikaz usluga i proizvoda iz Vaše ponude. Iskoristite mogućnost da Vaš izlog bude i Vaš reklamni pano.

Spoljašnje ili unutrašnje lepljenje izloga po odličnim cenama

SWA TIM štamparija Zemun – Beograd koja nudi kompletno oslikvanje izloga svim vrstama reklamnih folija sa spoljašnje i sa unutrašnmje strane stakla. Ukoliko želite da na jednom mestu izbrendirate kompletan izlog: radno vreme, pvc grafika, prozorske folija, izrada i montaža svetlećih reklama obratite se našim prodajnim savetnicima koji će Vam ponuditi najbolji odnos cena/kvalitet. Brendiranja i lepljenje izoga je posao koji radimo dugi niz godina i sa sigurnošću možemo reći da u nama imate pouzdanog poromo partnera za brending.

Katovana folija za izloge – radno vreme, tipski podaci o firmi

radno vreme i opšti podaci za firme se rade tehnikom katovane štampe na folijama sa optičkim isecanjem.Katovana folija se prenosi transfernom folijom na staklenu površinu u zadatoj proporciji (isecanje se radi optički vođenim katerom sa kompljuterskim vođenjem).

Montaža grafike na izloge, lokale i ostale staklene površine

pored vrhunske digitalne štampe za lokale radimo uslugu apliciranje grafike na izloge, radimo kompletnu montažu folije koju smo mi odštampali. Ne radimo uslužnu montažu grafike.
Štampa je UV i vodotporna – brza cena i vrhunski kvalitet štampe – štamparija SWA TIM – Beograd (Zemun).

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
CENOVNIK FOLIJA ZA IZLOGE SWA TIM
Katersko isecanje PVC folije sa prenosnom folijom 13 – 18 € /m2
Digitalna štampa PVC folije sa optičkim isecanjem 13 – 18 € /m2
Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji 10 – 15 € /m2
Digital na štampa na one way vision materijalu 12 - 16 € /m2
Lepljenje folije na izloge, objekte, pločaste materijale 3 – 5 € /m2
Montaža/demontaža PVC folije 3 – 5 € /m2
Montaža na visinama preko 4m po upitu
Izlazak na teren po upitu
Kontaktirajte nas
We create your image ...