Brendiranje izloga

brendiranje lokala ,lepljnje staklenih povrsina izloga,izrada prozorske grafike
se vrsi tehnikama digitalne stampe velikog formata samolepljivim PVC folijma, digitalnom stampom na One Way Vision foliji specificnih karakteristika ili katerskim isecanjem PVC folija *takozvano ispisivanje izloga folijama.
Ispisivanje ili lepljenje izloga predstavlja savrsen nacin da privucete slucajne prolaznike u Vasu firmi ili radnju.
Iskoristite Vas izlog kao reklamni pano koji ce Vam pomocu da na dobar nacin predstavite Vas brend, proizvod ili uslugu sirokom krugu Vasih potencijalnih klijenata.
Swa Tim Vam nudi niz usluga vezanih  za uspesno brendiranje izloga i to :
izradu grafickog resenja, savete oko izbora adekvatnih materijala za stampu izloga, premeravanje izloga, izradu stampe za Vas izlog i montazu na terenu.
Iskoristite nase bogato iskustavo u brendiranju enterijera i eksterijera i uverite se u nas kvalitetan i brz servis uz odlican odnos cene i kvaliteta digitalne stampe .


LEPLJENJE STAKLENIH POVRŠINA, ONE WAY VISION, POSTAVLJANJE PROZORSKE GRAFIKE, IZRADA PROZORSKE GRAFIKE,
Lepljenje izloga ili prozorska grafika za stakla se radi tehnikom štampe iz rolne na različitim vrstama prozorske folije namenjene sa spoljašnju ili unutrašnju upotrebu.
Štampa se radi na mat ili sjajnoj pvc foliji, katovana livena folija za isecanje aplikacija ili jednobojnih slova od folije, a za klasičnu prozorsku grafiku koristi se perforirana One Way vision (rupičasta) folija koja propušta dnevnu svetlost u lokal.
Vaš izlog je idealna površina za reklamni pano i foto prikaz usluga i proizvoda iz Vaše ponude, iskoristite mogućnost da Vaš izlog bude i Vaš reklamni pano.