Brendiranje vozila – Autografika – Brendiranje automobila – Lepljenje folije na automobile – Oslikavanje i lepljenje vozila kast folijama

Autografika – Lepljenje štampe na vozilo

brendiranje vozila ili autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku i približiti Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rešenje sa pravilnim izborom materijala. Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama.

3M Kast folija za oslikavanje vozila – vrhunska folija za vrhunski kvalitet brendinga

štamapa se radi na tzv. livenoj cast 3M foliji, tehnikom digitalne štampe velikog formata iz rolne na HP štampaču poslednje generacije. Kvalitet folije od čije fabričke garancije zavisi cena štampe i naravno rok trajnja grafike na automobilu, materijali su UV i vodotporni.

Zaštitna laminacija autografike – za duži vek trajanja folije radimo dodatnu zaštitnu laminaciju grafike

dodatnom hladnom bezbojnom laminacijom (laminacija iz rolne ili bezbojna tečna lamnacija) štiti autografiku od mehančikih oštećenja vozila *kamnečići, grančice, grad…Jedna smo od retkih firmi na našem tržištu koja ima mogućnost mašinske laminacije prilikom procesa štampe direktno na folijama.

Montaža – lepljnje folija na vozila

Naravno poseban deo je i pravilno postavljanje grafike na vozilo posebno prilagodjenim alatima za tu vrstu delatnosti. Auto grafika i brendiranje vozila PVC folijama tehnikom ispisivanja vozila ili oblepljivanje koloritnim grafičkim rešenjima predstavlja efektan marketinški alat kojim stalno prezentuje Vaš brend, proizvode i usluge širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata i zato je važan kvalitet u svakom segmentu procesa.

Lepljnje folija u boji – matiranje vozila – bezbojna zaštita farbe na vozilu

takođe vršimo i promenu boju vozila mat ili sjajnim folijama, Ovom tehnikom možete potpuno promeniti kako spoljašnji izgled vašeg vozila tako i unutrašnji enterijer vozila, možete promeniti boju ili napraviti efektnu reklamu, bez rizika od oštećenja fabričke boje.

Garancija za foliju i boju prilikom brendiranja vozila

obzirom da koristimo cast foliju vrhunskog kvaliteta svetski poznatog proizvođača 3M koja se dodatno laminira bezbojnom laminacijom, i da se štampa radi originalnim bojama Latex tehnologijom na HP ploterima poslednje generacije u mogućnosti smo da Vam garantujemo vrhunski kvalitet štampe, uv i vodotpornost boja pri spoljašnjim uslovima korišćenja u trajanju od minimum 3 godine.

Na čega se odnosi garancija kod brendiranja vozila :

garancija se ne odnosi na : mehaničko oštećenje folije, koroziju na vozilu koja će bitno uticati na kvalitet i dugotrajnost brendinga, ne adekvatno održavanja i pranje vozila (pranje četkama i sredstvima sa agresivnim bazama za pranja na bazi alkohola u visokim procentima), na sitne katovane elemente koji se parcijalno lepe (naročito na osetljivim mestima , pregbima, korozivnim delovima…).

Zašto baš SWA TIM kada je brending vozila u pitanju ?

Preko 15 godina rada i izbenrdirano više stotina vozila, flote automobila, čamaca, skutera, autobusa, kamiona, trakčkih automobila su naša najbolja preporuka za saradnju kada je u pitanju brendiranje vozila. Naši iskusni montažeri strogo poštuju proceduru prilikom montaže grafike na vozilo od pripreme vozila, korišćenja adekvatnog alata i opreme prilikom montaže do instalacije grafike na vozilo.

Cenovnik Brendiranje vozila
U cenu atografike ulazi: cast folija 3M + digitalna štampa u punom koloru latex tehnologijom štampe + bezbojna zaštitna laminacija koja štiti grafiku + priprema vozila za montažu + montaža grafike na vozilo.
Auto grafika cast folija 35 eur/m2 + PDV
Montaža/demontaža auto grafike po upitu
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...