CNC isecanje u oblicima, krivolinijsko isecanje štampe u oblicima, (papir i pločasti materijali)

Proizvodnja i prodaja reklamnih i prezentacionih proizvoda

Primena pločastih materijala u digitalnoj štampi velikog formata ima široku primenu, Swa Tim Vam nudi mogućnost pravolinijskog ili krivolinjskog optičkog isecanja pločastih materijala koji u kombinaciji sa digitalnom štampom i katerskim isecanjem folije nude veliku mogućnost pravljenja različitih 2D i 3D stendija, svetlećih reklama, reklamnih panoa, tabli za obeležavanje firmi, izradi logotipa u oblicima na različitima materijalima, izrada putokaza…

CNC obrada i štampa na pločastim materijalima

SWA TIM Vam nudi CNC isecanje, lasersku gravuru, obradu i štampanje pločastih materijala. Mi sečemo klirit, foreks, alubond , lepenke, di-bond materijale, drvo i šper ploče. Za naše klijnete ravimo kompletan reklamni P.O.S. i BTL materijal prema tehničkom upitu klijenta.

“Custom made” proizvodi po zahtevu klijenata

U kombinaciji sa različitim tehnikama UV i digitalne štampe, cnc isecanja i laserske gravure u mogućnosti smo da Vam ponudiomo tejlor mejd proizvode koji su potpuno prilagođeni Vašim zahtevima i zahtevima tržišta.
Kod nas možete dobiti kvalitetan reklamni materijal za promocije i prezentacije kao i za brendiranje samog mesta prodaje, po potrebi možete angažovati i naše montažere za instalaciju proizvedenog materijala čime dobijate uslugu ključ u ruke.

Video prezentacija
Kontaktirajte nas
We create your image ...