Digitalna štampa na ceradi – Ciradni i meš baneri, Štampa banera sa ringlicama, Digitlana štampa na rupičastoj mesch ceradi

Štampanje reklamni ceradnih i meš banera

Baner – materijal (cirada), koristi se za spoljno ili unutrašnje brendiranje. Reklamni baneri na ceradi se rade tehnikom štampe iz rolne, a dodatno se ojačavaju porubom u krug i postavljanjem metalnih alkica – ringlica koje olakšavaju kačenje i montažu.Štampa na ceradi je uv i vodotporna pa je namenjena kako za spoljašnje tako i za unutrašnje korišćenje.

Upotreba ceradnih reklamnih banera

Štampani ceradni baner materijali imaju široku upotrebu i koristi se za scenografije, vizuelnu komunikaciju, reklamne banere, fasadnu grafiku, sajamsku grafiku, štampu bilborda, brendiranje stovarista, brendiranje ograda… Dekroacija spoljašnjeg porostora i unutrašnjih površina pomoću reklamnih banera je način za jednostavnu vizulenu prepoznatljivost, a sama cena reklamnog baner platna nudi dobar odnos cena/kvalitet.

Ceradni baneri velih formata (xxl baneri)

Može se spajati u velike formate tehnikom elektrostatičkog zavarivanja materijala. Širina rolne na kojima se radi digitalna štampa na baner materijalima je 1.6, 2.5, 3.2 m x 50 m.Tako da nema ograničenja po pitanju formata reklamnih banera. Veliki formati reklamnih banera su uglavnom namenjeni za spoljašnje brendiranje prostotora, pa se posebno vodi računa o ojačanju, kavlitetnim spojevima, upotrebi livenih ceradnih platana koji su izdržljivi ipostavci metalnih ringlica koje se ne rđajuće.

UV i vodootporna štampa za spoljašnje korišćenje

Digitalna štampa na ceradi je pogodna za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu. U ponudi imamo veliku paletu ceradnih materijala različitih gramatura, cerada koje se mogu prosvetljavati, perforiranih mesch cerada koje propuštaju strujanje vazduha, front lite cerada koje su izuzetno izdržljive, cerade za brendiranje kamionskih prikolica, cerade za sajamske štandove koje odlikuje glatka ceradna struktura visoka rezolucija štampe…

Meš cerade i reklamni baneri na rupičastom meš platnu

Perforirina rupičasta cerada je namenjena za spoljašnje brendiranje prostora, štampa na meš platnu je uv i vodotoporna. Jedna od osnovnih karakteristka štampe na meš platnu je vetropropusnost materijala (jer rupičasta struktura materijala sprečava stvaranje efekta jedra).

Rok i cena štampe na ceradnom baner platnu

u zavisnosti od veličine reklamnih banera, standardni rokovi za izradu su 2-3 dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu.Za konkretne rokove se konsultujte sa našim prodajnim savetnicima.Cena zavisi od izbora materijala , vrste dorade, količine i diemenzija platna za štampu.

Dorada ceradnog baner platna

Dorada ceradnog banera, postavljanje metalnih alkica – ringlica na štampanu ceradu (ringlice su aluminijumska i nisu korozivne), porub elektrostatičkim porubljivanjem garantuje ravne i čvrste spojeve, Izarad džepova ili tunela se radi prema želji klijenta (sa namerom da Vam olakšamo montažu na terenu). Kompletna dorada ceradnog platna je uključena u cenu štampe i ne doplaćuje se posebno.

Koje materijale koristimo za štampu na ceradnom vinil platnu

U ponudi imamo ceradno platno različitih gramatura i tkanja, a svaki od tih materijala je namenjen za neki od proizvoda i stojimo Vam na raspolaganju da Vam poreporučimo najbolji odnos cena/kvalitet materijala u zavisnosti od željene namene. Vrste cerada su : FRONTLITE CERADA , LIVENA CROSS-WIND CERADA, RUPIČASTA MEŠ CERADA.

Cenovnik Digitalna štampa na ceradi mesh platno

Cenovnik štampe na ceradi (frontlit, licena, bvacklirt, rupičasta cerada) :

Štampa na Frontlit ceradi 440 gr (standardna cerada) sa porubom i ringlicama 10 - 15 €/m2
Štampa na Livenoj ceradi 510 gr sa porubom i ringlicama 12 - 17 €/m2
Štampa na Meš ceradi 440 gr (rupičasta cerada) sa porubom i ringlicama 10 - 15 €/m2
Štampa na Livenoj meš ceradi 440 gr ( cerada za prosvetljavanje) sa porubom i ringlicama 12 - 18 €/m2
Štampa na Backlit ceradi 440 gr ( cerada za prosvetljavanje) sa porubom i ringlicama 15-20€/m2
Montaža/demontaža cerade 3 - 5 €/m2
Montaža na visinama preko 4m po upitu
Izlazak na teren po upitu
Galerija
Dodatni sadržaj

Štampane Cerade za Spoljašnje i Unutrašnje Brendiranje i Reklamiranje

Naše cerade su dizajnirane sa misijom da istaknu vaš brend kako na otvorenom, tako i unutar prostora. Njihova osnovna namena je spoljna upotreba, ali zbog izvanredna kvaliteta štampe i veliki izbor tipa cerada je čine prilgodljivom i za unutrašnju grafiku.

Različite Opcije za sve Vaše potrebe (obična, livena ili rupičasta ceradna platna, cerade za osvetljavanje ili prosvtljavanje)

Izaberite između frontlit cerada za frontalno osvetljenje, backlight cerada za pozadinsko osvetljenje, livenih cerada ili rupučastih meš cerada, prilagođenih vašim specifičnim zahtevima.

Ekološki Prihvatljive Boje, UV i Vodootporna štampa i veoma izdržljiva PVC Vinilna platna

Naše cerade su štampane ekološki prihvatljivim bojama koje su otporne na UV zračenje i vodu, čime se osigurava dugotrajnost boja i otpornost na spoljne uticaje, asamim tim i dugotrajna eksploatacija proizvoda u svim uslovima korišćenja.

Brza i Efikasna Komunikacija sa Ciljnom Grupom pomoži štampanih ceradnih banera

Naše cerade omogućavaju brzu i efikasnu komunikaciju sa vašom ciljnom grupom, privlačeći pažnju i ističući Vaš brend kako na spoljašnjim tako i unutrašnjim lokacijama. Neka svaka površina koja Vam je na rapsolaganju bude Vaš oglasni prostor uz pomoć brze i povlojne štampe na vinilnim PVC platnima.

Kvalitetna Štampa, Dugotrajni Rezultati (Originalne boje = intezivan otisak štampe)

Zahvaljujući kvalitetnoj štampi u punom koloru, naše cerade garantuju dugotrajan štampani otisak sa intenzivnim i jarkim bojama, čak i nakon dugog perioda izloženosti spoljnim uticajima.
Kontaktirajte nas
We create your image ...