Direktna digitalna štampa na reklamnim majicama

Nudi mogućnost štampe na reklamnim majicama u malim i srednjim tiražima. Direktna štampa na svetlim i tamnim majicama je način da Vaše ideje i kreacije predstavite u punom koloru i na taj način skrenete pažnju na Vaš proizvod, ili brend.
Štampa na majicama je UV i vodootporna, a termo fiksacijom se i sama štampa dodatno fiksira što je čini veoma dugotrajnom i izdržljivom.
Vaš dizajn ćemo potpuno verodostojno preneti na reklamni majicu bez ograničenja u pogledu tiraža i broja boja.
Mi Vam nudimo mogućnost da uz kvalitetnu ponudu reklamnih majica u velikom broju modela i boja uradite brzu i kvalitetnu štampu po veoma povoljnim cenama i kratkom roku isporuke.

CENOVNIK DIGITALNE ŠTAMPE NA MAJICAMA :

Cena štampe na belim ili svetlim majicama:

  VELIČINA ŠTAMPE

 od 1 – 4 kom

 od 5 – 19 kom

 od 20 – 99 kom

 preko 100 kom

 mala štampa do 13 cm

2

1,5

1

1

 štampa do A4

4

2

1,5

1,1

 štampa do A3

6

4

2,5

2,1

za stalne klijente, veće tiraže, specifičan dizajn, veći broj pozicija pravimo dogovor prema upitu.

CENOVNIK SITO ŠTAMPE NA MAJICAMA :

Cena se odredjuje po upitu u zavisnosti od tiraža, broja boja, složenosti grafičke pripreme, broja pozicija za stampu.Budite slobodni da nas kontaktirate i ponudu Vam šalejmo u najkraćem mogućem roku.

DIGITALNA ŠTAMPA SA FLEXO FOLIJAMA

Ploter digitalna štampa i optičko isecanje flexo folije nudi mnogo mogućnosti, zapravo ova vrsta štampe je pogodna za personalizaciju, numeraciju, razne natpise.

Štampa je blago reljefna, izuzetno izdržljiva i postojana, otporna na mašinsko pranje. Nakon procesa štampe, folija se termo presom prenosiu na pamučne ili poliester majice što joj daje izuzetnu otpornost i izdržljivost.

Karakteristike :

FLEKSO FOLIJA – štampa je tanka, elastična, izdržljiva.

Cene su izražene po komadu u jednoj boji. U cenu nije uračunat PDV.  Za veće tiraže obračunavamo cenu po m isečene folije.

 Cene štampe sa FLEXO folijom:   

  VELIČINA ŠTAMPE 

1 boja

  prezime ili broj za dresove

1.50

  štampa do A4

3.00

  štampa do A3

5.00

  štampa po m2

30.00

 

 

 

 

U direktnoj digitalnoj štampi tekstila koristimo Epson printer najnovije generacije kupljen 2016 godine, koji raspolaž sa CMYK paletom boja + belu boju.
Kombinacija boja uz dodatnu belu boju nam nudi mogućnost da i najzahtevnije diaznerske zamisli verodostojno prenesemo na pamučne majice.
Uz Epson printer posedujemo i pneumatsku Transmatic termo presu sa dve glave tako da uz vrhunsku štampu imamo i mogućnost da kvalieteno fiksiramo štampu, čime ona postaje uv stabilna i ne periva.
Prednost ovakve opreme je mogućnost da se i najzahtevniji upiti realizuju u veoma kratkom vremenskom roku i to bez ograničenja u pogledu minimalnih tiraža.
Minimalan tiraž je 1 komad.