Direktna digitalna ( i sito) štampa na reklamnim majicama

Nudi mogućnost štampe na reklamnim majicama u malim i srednjim tiražima. Direktna štampa na svetlim i tamnim majicama je način da Vaše ideje i kreacije predstavite u punom koloru i na taj način skrenete pažnju na Vaš proizvod, ili brend. Štampa na majicama je UV i vodootporna, a termo fiksacijom se štampa dodatno fiksira što je čini veoma dugotrajnom i izdržljivom. Vaš dizajn ćemo potpuno verodostojno preneti na reklamni majicu bez ograničenja u pogledu tiraža i broja boja.
Mi Vam nudimo mogućnost da uz kvalitetnu ponudu reklamnih majica u velikom broju modela i boja uradite brzu i kvalitetnu štampu po veoma povoljnim cenama i kratkom roku isporuke.

Cenovnik sito i DTF štampe na majicama

Cena se odredjuje po upitu u zavisnosti od tiraža, broja boja, složenosti grafičke pripreme, broja pozicija za stampu. Budite slobodni da nas kontaktirate i ponudu Vam šaljemo u najkraćem mogućem roku.U zavisnosti od rokova za kada su majice potrebne, tiraža i same grafičke pripreme uvek nudimo najbolju opciju za naše va u radu klijente.Naši prodajni savetnici imaju dosta iskust

Digitalna štampa sa Felxo folijama, DTG, DTF štampa na majicama

Plotter digitalna štampa i optičko isecanje flexo folije nudi mnogo mogućnosti, zapravo ova vrsta štampe je pogodna za personalizaciju, numeraciju, razne natpise. Štampa je blago reljefna, izuzetno izdržljiva i postojana, otporna na mašinsko pranje. Nakon procesa štampe, folija se termo presom prenosi na pamučne ili poliester majice što joj daje izuzetnu otpornost i izdržljivost. DTF štampom se pomoću preslikača, lepka i praha radi štampa u punom koloru na reklamnim majicama.DTG štampa je namenjena za direktnu štanmpu na majicama ekološkim bojama na vodenoj bazi koje se dodatno termo fiksiraju.

Reklamne majice sa štampom

Štamparija SWA TIM Beograd – Zemun Vam nudi sve vrste štampe direktno i iz “prve ruke” na jednom mestu. Posedujemo kompletnu opremu za digitalnu štampu iz rolne, direktnu digitalnu i sito štampu i u zavisnosti od zahteva klijenta, rokova i željenog tiraža u mogućnosti smo da Vam ponudimo rešenje koje nudi najbolji odnos cena/kvalitet i rok.

Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...