Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji

štampa velikog formata

Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji je  vid štampe velikog formata. Primena ove vrste štampe nudi niz mogucnosti i siroku primenu u praksi: PVC printove mozete zalepiti na klirit, lexan, pocinkovani lim, forex, staklo, vozilo, zid, i na bilo koju drugu suvu odmašćenu površinu površinu bez prašine. Kvalitet štampe koju nudimo je visoka rezolucija, koja naviše zavisi od kvaliteta grafickog resenja. odnosnio same pripreme fajlova za digitalnu stampu. Outdoor digitalna štampa za spoljasnju upotrebu na samolepljivoj foliji ima garanciju od 3 godine na UV zrake dok za indoor grafiku odnosno stampu za unutrasnju upotrebu garancija je do 5 godina. Štampa, u zavisnosti od primene moze biti na sjajnoj ili mat foliji. Mat folije se najčešće koriste na reklamama koje su osvetljene reflektorima, zbog refleksije svetlosti. Kod nas mozete naručiti digitalnu štampu na pvc-u u bilo kojoj dimenziji, pripremu mozemo uraditi mi ili je Vi mozete dostaviti. Montazu na terenu ćemo odraditi brzo i kvalitetno bez obzira jel se radi o bilbordu, lepljenju izloga, brendiranje vozila, alpinisticke montaze fasadne grafike, apliciranje podne grafike na plocicama , betonu, eksterijeru lokla i objekata.
Osim klasicne PVC folije dosta se koristi i  prozrska grafika One-way vision ili prozorska grafika to je takodje samolepljivi je PVC materijal, ali je  specijalno izrađen za aplikacije na prozorima.
Omogućava prodor svetlosti, a vizuelna je barijera prema spoljašnjem okruženju.Sto znaci da se sa spoljasnje strane stakla vidi aplikacija,a sa unutrasnje strane staklo je blago zatonirano(zatamljeno).