Štampa na slikarskom platnu

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena o upitu

Digitalna štampa na slikarskom platnu – Štampa na kanvasu – Štampanje slika na platnu – Štampanje fotografija

DIGITALNA ŠTAMPA NA SLIKARSKOM PLATNU – tehnologija štampanja digitalnih fotografija na slikarskom platnu. Kvalitetna digitalna štampa na kanvasu, odnosno slikarskom platnu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost. Grafika tehnikom digitalne ploter štampe na kanvasu se reprodukuje sa postojećih umetničkih dela, ili bilo kog digitalnog fajla i predstavlja Idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti. Ova tehnika digitalne štampe će Vam pomoći da oplemenite Vaš poslovni ili stambni prostor omiljenim reprodukcijama ili Vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenešena na slikarsko platno. Kanvas digitalna štampa je dostupna u različitim formatima.
FORMAT ŠTAMPE NA KANVAS PLATNU iz rolneje moguće štampti 160 cm širine x neograničena dužinaodaberite dimenzije različitih formi. Tiraž je takođe bez granica jer cenu neodrđuje tiraž već se grafika isključivo naplaćuje prema utrošku materijala. Možete takođe uramiti radove na zanimljive načine čime oni dobijaju posebnu atraktivnost i dimenziju.
Štampa na kanvasu je pravi izbor ako želite da unesete toplinu i ukrasite vaš životni iil radni proctor, ali i kao poklon za
poslovne partnere ili Vama drage osobe.
SWA TIM štamparija Beograda – Zemun je firma koja koristi isključivo najbolje materijale u štampi na kanvas slikarskom platnu. Platno koje koristimo je 300 gr kanvas, brenda Fredix (američka kompanija za proizvodnju slikarskog kanvas platna), štampa na se radi digitalnom tehnikom Latex štampe iz rolne na vodenoj baza pa štampa nema neprijatan miris niti štetnih isparenja.
TEHNOLOGIJA ŠTAMPE – slikarsko platno se radi štampanom Latex tehnologijom koja se nakon printanja zapeče uv lampama pa je kvalitet otiska besprekorno zaštićen od grebanja, pogodna za održavanja i brisanja, a sam otisak štampe u unutrašnjim uslovima korišženja je bukvalno večno trajan. Mi nudimo omogućnost štampanih formi u različitim formatima.
SLIKARSKO PLTANO ZA UREĐENJE ENTERIJERA – ovi proizvodi su vrlo popularni kod uređenja unutrašnjeg enterijera, poslovnih prostora, izložbenih salona, kućnih dekoracija, a pogodna je i za poklone jer se svi motivi koje imate u digitalnom zapisu mogu preneti na slikarsko platno. Mi nudimo i mogućnost natezanja platna na blind ram pa je platno potreno samo okačiti na zid.
Hiljade kvadratnih metara odštampanih u ovoj tehnici u poslednjih 15 godina su garncija da će Vaše uspomene i želje biti pretvorene u vrhunske reprodukcije i radove za ponos.

CENA ŠTAMPE NA SLIKARSKOM PLATNU zavisi od dimenzije platna i od toga jel se radi uramljivanje, odnosno natezanje platna na blind ram.Pošaljite nam upit i javljamo se sa ponudom u najkraćem roku, a za tipske dimenzije u tabelama ispod imate cene štampe sa i bez natezanja na blind ram.

NA ČEMU SE ŠTAMPA SLIKARSKO PLATNO

Štampa na slikarskom platnu se radi na FREDIX kanvasu tehnikom Latex štampe koja je ekološki ispravna za unutrašnju upotrebu. Latex tehnologija štampe nema neprijatnih miris,a niti štetnih isparenja i predstavlja evropski standard kada je u pitanju unutrašnje brendiranje prostora.Štampa se radi u visokoj rezoluciji i minimum za štampu je rezolucija od 300 DPI da bi dobili vrhunske efekte.

POSTAVLJANJE SLIKARSKOG PLATNA NA BLIND RAM

Štampa slikarskog Canvas platna se nateže (montira) na drveni blind radm tako što ivice (kantovi) ostaju beli ili se štampaju u koloru pa se grafika prelama i na bočne stranice platna. Blind ram je drveni ram od drvenih bukovih letvica koji se geruje i formira površinu za natezanje platna.Postavkom platna na blind ram grafika opostaju funkcionalno upotrebljiva i može da se postavlja na površine za unutrašnju dekorakciju prostora.

Po zahtevu klijenta moguće je raditi i štampu u željenim diemnzijama i u tim slučajevima se cena kalkuliše prema upitu.Cenovnik Štampa na slikarskom platnu

CENOVNIK ŠTAMPE NA KANVASU BEZ BLIND RAMA

Digitalna štampa na slikarskom kanvas platnuDimenzijeMaterijalCena
Štampa na kanvas platnu Fredix50 x 70 cmslikarsko platno10.50 eur + pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix60 x 80 cmslikarsko platno14.40 eur +pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix100 x 100 cmslikarsko platno30.00 eur+pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix150 x 100 cmslikarsko platno45.00 eur+pdv

CENOVNIK ŠTAMPE NA KANVASU SA BLIND RAMOM

Digitalna štampa na slikarskom kanvas platnuDimenzijeMaterijalCena
Štampa na kanvas platnu Fredix50 x 70 cmslikarsko platno20.00 eur + pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix60 x 80 cmslikarsko platno25.50 eur +pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix100 x 100 cmslikarsko platno44.00 eur+pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix150 x 100 cmslikarsko platno58.00 eur+pdv

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas
  • Noviteti

We create your image ...