Štampa na slikarskom platnu

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena o upitu

Digitalna štampa na slikarskom platnu – Štampa na kanvasu – Štampanje fotografija

Digitalna štampa na slikarskom platnu

tehnologija štampanja digitalnih fotografija na slikarskom platnu. Kvalitetna digitalna štampa na kanvasu, odnosno slikarskom platnu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost.

Ploter – digitalna štampa na slikarskom kanvas platnu

Grafika tehnikom digitalne ploter štampe na kanvasu se reprodukuje sa postojećih umetničkih dela, ili bilo kog digitalnog fajla i predstavlja Idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti. Ova tehnika digitalne štampe će Vam pomoći da oplemenite Vaš poslovni ili stambni prostor omiljenim reprodukcijama ili Vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenešena na slikarsko platno.

Kanvas digitalna štampa je dostupna u različitim formatima

iz rolne je moguće štampti 160 cm širine x neograničena dužina (maskimum 25m). Tiraž je takođe bez granica jer cenu neodrđuje tiraž već se grafika isključivo naplaćuje prema utrošku materijala.

Postavka – zatezanje platna na blind ram

Možete takođe uramiti radove na zanimljive načine čime oni dobijaju posebnu atraktivnost i dimenziju.Oplentite životni i radni prostor na brz, ekonomičan i efektan način. Štampa na kanvasu je pravi izbor ako želite da unesete toplinu i ukrasite vaš životni iil radni prostor.Nudimo i mogućnost natezanja platna na blind ram pa je platno potreno samo okačiti na zid.

Poklon za poslovne partnere ili Vama drage osobe

SWA TIM štamparija Beograda – Zemun je firma koja koristi isključivo najbolje materijale u štampi na kanvas slikarskom platnu. Platno koje koristimo je 300 gr kanvas, brenda Fredix (američka kompanija za proizvodnju slikarskog kanvas platna), štampa na se radi digitalnom tehnikom Latex štampe iz rolne na vodenoj bazi pa štampa nema neprijatan miris niti štetnih isparenja.

Tehnoilogija štampe je Latex- bije su ekološke za unutrašnju upotrebu

slikarsko platno se radi štampanom Latex tehnologijom koja se nakon printanja zapeče uv lampama pa je kvalitet otiska besprekorno zaštićen od grebanja, pogodno je za održavanje i brisanje.Otisak štampe na slikarskom platnu u unutrašnjim uslovima korišćenja je bukvalno večno trajan.

Mogućnost štampanih formi u različitim formatima po zahtevu klijenta

ovi proizvodi su vrlo popularni kod uređenja unutrašnjeg enterijera, poslovnih prostora, izložbenih salona, kućnih dekoracija, a pogodna je i za poklone jer se svi motivi koje imate u digitalnom zapisu mogu preneti na slikarsko platno.

Veliko iskustvo u radu sa reprodukcijama fotografija i štampom na kanavsu

Hiljade kvadratnih metara odštampanih u ovoj tehnici u poslednjih 15 godina su garancija da će Vaše uspomene i želje biti pretvorene u vrhunske reprodukcije i radove za ponos.

CENA ŠTAMPE NA SLIKARSKOM PLATNU

cena zavisi od dimenzije platna i od toga jel se radi uramljivanje, odnosno natezanje platna na blind ram.Pošaljite nam upit i javljamo se sa ponudom u najkraćem roku, a za tipske dimenzije u tabelama ispod imate cene štampe sa i bez natezanja na blind ram.

Način postavke platna na drveni blind ram

Štampa slikarskog Canvas platna se nateže (montira) na drveni blind radm tako što ivice (kantovi) ostaju beli ili se štampaju u koloru pa se grafika prelama i na bočne stranice platna.

Šta je drveni blind ram ?

Blind ram je drveni ram od drvenih bukovih letvica koji se geruje i formira površinu za natezanje platna. Postavkom platna na blind ram grafika postaju funkcionalno upotrebljiva i može da se postavlja na površine za unutrašnju dekorakciju prostora.

Rok izrade štampanog slikarskog platna

rokovi produkcije su veoma kratki i u zavisnosti od formata je 24 – 48h od potvrde posla i slanja ispravne grafičke prirpeme za štampu.

Po zahtevu klijenta moguće je raditi i štampu u željenim dimenzijama( u tim slučajevima se cena kalkuliše prema upitu).Cenovnik Štampa na slikarskom platnu

CENOVNIK ŠTAMPE NA KANVASU BEZ BLIND RAMA

Digitalna štampa na slikarskom kanvas platnuDimenzijeMaterijalCena
Štampa na kanvas platnu Fredix50 x 70 cmslikarsko platno10.50 eur + pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix60 x 80 cmslikarsko platno14.40 eur +pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix100 x 100 cmslikarsko platno30.00 eur+pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix150 x 100 cmslikarsko platno45.00 eur+pdv

CENOVNIK ŠTAMPE NA KANVASU SA BLIND RAMOM

Digitalna štampa na slikarskom kanvas platnuDimenzijeMaterijalCena
Štampa na kanvas platnu Fredix50 x 70 cmslikarsko platno20.00 eur + pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix60 x 80 cmslikarsko platno25.50 eur +pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix100 x 100 cmslikarsko platno44.00 eur+pdv
Štampa na kanvas platnu Fredix150 x 100 cmslikarsko platno58.00 eur+pdv

Pogledajte u galeriji nekoliko primera:

Preporučeni proizvodi:

Kontaktirajte nas
 • Noviteti

  • ALEX – Vetrovka sa postavom

   Vetrovka, postavljena, visoka kragna, elastične ranfle na dnu, oko rukava i na kragni, dva prednja džepa OPŠTE INFORMACIJE Šifra: 57.074.10-XS Model: ALEX Brend: EXPLODE Boja: Crna,
  • SPOT PAD Podloga za kompjuterski miš

   OPŠTE INFORMACIJE Šifra: 37.546.90 Model: SPOT PAD Boja: Bela Dimenzije: Ø 20 x 0.3 cm Pakovanje: 200/50/1 Materijal: Poliester Tema: Sublimacija INFORMACIJE O ŠTAMPI Preporučena vrsta
  • YARD PAD Podloga za kompjuterski miš

   OPŠTE INFORMACIJE Šifra: 37.547.90 Model: YARD PAD Boja: Bela Dimenzije: 24 x 20 x 0.3 cm Pakovanje: 150/50/1 Materijal: Poliester Tema Sublimacija INFORMACIJE O ŠTAMPI Preporučena
  • CONGRESS – Conference bag

   Konferencijska torba sa podesivim kaišem za rame i naloženim odeljkom za laptop veličine ekrana 15″, jedan džep sa rajsferšlusom napred. OPŠTE INFORMACIJE Šifra: 34.385.11 Model: CONGRESS
  • POSLOVNI 79 – Zidni kalendar

   Opšte informacije Šifra: 70.079 Model: POSLOVNI 79 Boja: Bez boje Dimenzije: 30 x 46cm Pakovanje: 50/1 Informacije o štampi Preporučena vrsta štampe: Digitalna, Sito
  • NASLEĐE – Zidni kalendar

   Opšte informacije Šifra: 70.064 Model: NASLEĐE Boja: Bez boje Pakovanje: 30/1 Tip proizvoda: Jednodelni, 13 listova, Mesečni Format: B3 Povez: Spirala
  • MANASTIRI 08 Zidni kalendar

   Opšte informacije Šifra: 70.008 Model: MANASTIRI 08 Boja: Bez boje Dimenzije: 30.5 x 44.5cm Pakovanje: 50/1 Neto težina: 0.17 kg Tip proizvoda: Tromesečni, Trodelni, 12 listova
  • PRIRODA CRNE GORE-Zidni kalendar

   Opšte informacije Šifra: 70.102 Model: PRIRODA CRNE GORE Boja: Bez boje Dimenzije: 33 x 47.5 cm Pakovanje: 30/1 Tip proizvoda: Jednodelni, 13 listova, Mesečni Tema: Priroda,
  • POSLOVNI 73-Zidni kalendar 3 x 12 listova, tromesečni, trodelni

   Opšte informacije Šifra: 70.073.90 Model: POSLOVNI 73 Boja: Bela, Plava, Crveba, Bordo, Zelena Dimenzije: 23 x 54 cm Pakovanje: 50/1 Neto težina: 0.15 kg Tip proizvoda:
  • VANILLA-Čaša, 350 ml

   OPŠTE INFORMACIJE Šifra: 43.015.30 Model: VANILLA Brend: CASTELLI Boja: Crvena Dimenzije: Ø 9.2 x 13.9 cm Pakovanje: 40/1 Materijal: Borosilikatno staklo Kapacitet: 350 ml Dodatna oprema:
  • KATALOG REKLAMNOG MATERIJALA

  • Katalog rokovnika i kalendara

We create your image ...