Digitalna stampa na staklu

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 20 €/m2 + pdv

Digitalna stampa na staklu – štampa za kuhinje

Digitalna štampa velikih formata ima veliku primenu u uređenju enterijera, a naročito zanimljiva mogu biti rešenja za uredjenje kuhinje i plakara. Razvili smo posebnu tehniku brendiranja staklenih površina stampajući providnu foliju u ogledalo režimu štampe koja se nakon toga zatvara pozadinskom belom folijom čime štampi dajemo 3D efekat, a sama štampa se nalazi sa unutrašnje strane stakla ćime joj se znatno produžava vek upotrebe.

Kako i čime se radi štampa na staklu ?

štampa koja se koristi za uređnje enterijera je radjena ekloškim bojama i potpuno je ne škodljiva za unutrašnju upotrebu i primenu u uredjenju eneterijera. Štampa se vrši UV gel ili Latex tehnologijom tehnikom štampe koja je otporna na grebanje, a štampani materijal je ekološki ispravan (sve boje su originalne i poseduju ekološke green gold sertifikate).

Široka primena stakla sa štampom u spoljašnjem i unutrašnjem uređenju enterijera radnog i poslovnog prostora

Štampa na kaljenom staklu za kuhinje ili elemente nameštaja je posao koji sa ponosom možemo reći radimo odlično, jer imamo dugogodišnje svakodnevno iskustvo u radu sa štampom na staklenim površinama. Kaljena stakla za kuhinje i primena dekorativnog stakla je moderan i vrlo efikasan način za brendiranje i vizuelno uređenje unutrašnjeg enterijera.

Štampa na staklu po motivu i želji naručioca posla

Štampane dekorativnog kaljenog stakla nudi ogromne mogućnosti i komparativna prednost u odnosu na ostale materijale, a glavne prednosti štampe na staklenim površinama su:

štampa na staklu sa motivima po želji klijenta (pošaljite nam fotograifju koja Vam odgovara i prenećemo je na staklenu površinu u visokoj rezoluciji)
lako održavanje odštampanog stakla sredstvima za održavanje stakla
ekološki ispravna boja bez neprijatnih mirisa i bez štetnih isparenja

Montaža folije na staklo

montaža grafike na staklo se vrši kod nas u proizvodnji, klijent dovozi i odvozi staklo. Cena obuhvata troslojnu foliju: štampana folija + zaptivna folija + bela pokrivna folija.

Direktna digitalna štampa na staklu

je tehnika UV Flet štampe koja se radi savremenom tehnologijom štampe ekološkim bojama. Štampom na staklu možete dobiti jako dobar efekat u unutrašnjem uređenju enterijera. Ova tehnika štampe se koristi za štampanje elemanta u kuhinji, za urađenje poslovnog prosotora, izložbenih salona, kancelarija, ugostiteljskih objekata.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Cenovnik štampe na staklu
ŠTAMPA NA STAKLU I ZATVRANJE BELOM BOJOM SA NAŠOM MONTAŽOM FOLIJE NA STAKLO 20 – 25 eur/m2
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...