Digitalna štampa na tabak | Reklamni Materijal Digitalna stampa na tabak, brza stampa | Reklamni Materijal

Digitalna štampa na tabak – Brza štampa za male i srednje tiraže, Kolorona štampa na papiru – Super cena štampe i kratak rok izrade (isti dan)

Digitalna štampa iz tabaka – vrhunski kvalitet kolorne štampe i najkraći rokovi produkcije

digitalna štampe na papiru je brza i precizna tehnika štampe pogodna za manje i srednje tiraže. SWA TIM štamparije Beograd – Zemun Vam nudi usluge digitalne tabačne štampe na svim gramaturama i vrstama papira *od 80 do 350 gr, kao i usluge dorade u vidu numeracije, perforacije, sjane i mat plastifikacije, tople laminacija, personalizacije ID kartica bigovanja, savijanja, bušenja…

Štampa iz tabaka – kvalitet štampe na papiru je ultra HD rezolucija.

tabačna štampa je tehnika koja po kvalitetu parira ofset štampi, a pogodna je za štampanje manjih i srednjih tiraža pa je ova tehnika tabačne štampe vrlo popularana i u konstatnoj tržišnoj ekspanziji.Format štampe iz tabaka : digitalna štampa se radi na specijalnim ili standardnim kunzdruk i foto papirima do formata 307 x 430 mm. Veličina štampanog otiska je 302 x 425 mm, kvalitet štampe na papiru je ultra HD rezolucija.

Dorada tabačne štampe – štampa i dorada u najkraćem roku

na odštampanim tabacima radimo plastifikaciju, perforacija, cnc isecanje u oblicima, štancovanje, bigovanje, savijanje, prosecanje … čime dobijamo vrhunske proizvode u vrlo atraktivnim oblicima i kratkim rokovima produkcije.

Rok za štampanje – kratki rokovi produkcije – često je izrada moguća i za isti dan

u zavisnosti od kompleksnost fajlova i broj doradanih procesa štampe se radi u roku od 24 do 48 h od slanja ispravne grafičke pripreme za štampu.Kontaktirajte nas

  • Noviteti

We create your image ...