Štampanje pozivnice, proizvodnja i prodaja pozvinica za sve vrste događaja na običnom ili specijalnom papiru

Izrada pozivnica u obliku, dimenzijama i dizajnu po zahtevu naručioca

Štamparija SWA TIM Beograd – Zemun Vam može ponuditi izradu pozivnica za sve kompanijske događaje, sajmove, promocije i prezentacije.Pozivnice izrađujemo prema grafičkoj pripremi naručioca posla do punog kolora sa dodatnom plastifikacijom papira (mat ili sjaj) ili na reljefnim i tzv. specijalnim brušenim papirima iz kataloga specijanog papira različitih debljina i strukture papira.

Formati štampanih pozivnica se prilagođavanju zahtevu koriniska, kao i kompletna dorada

Pozivnice štampamo u standardnim i ne standardnim formatima na masnim kunzdruk papirima od 300 gr, kao i na velikom broju specijalnih vrsta papira (papiri u boji, reljefni papiri, brušeni papiri). Pozivnice se rade tehnikom digitalne štampe na tabak na mašini Xerox 3100 poslednje genracije koja garantuje vrhunski otisak štampe.

Oblik pozvinica, vrsta papira (obična ili specijalni papiri) kao i sama gramatura papira po zahtevu naručioca

Pored štampe pozivnica radimo i optičko isecanja pozivnica u obliku po zahtevu klijneta, neka Vađe pozivnice budu drugačije od drugih pa pored papira, debljine papira i struktur, plastifikacije možete da birate i oblik pozivinica, ravne ili zaobljene ivice…

Rok za izradu štampanih pozivnica 1-3 radna dana od potvrde posla

pozivnice se štampaju digitalnom tehnikom štampe i u zavisnosti od tiraža i dorade uobičajeni rokovi izrade su 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičkog rešenja za štampu.

Galerija
Preporučeni proizvodi
Kontaktirajte nas
We create your image ...