ŠTAMPANJE POZIVNICA – PROIZVODNJA I PRODAJA POZIVNICA ZA SVE VRSTE DOGAĐAJA

IZRADA POZIVNICA U OBLIKU I DIZAJNU PO ZAHTEVU KLIJENATA
Štamparija SWA TIM Beograd – Zemun Vam može ponuditi izradu pozivnica za sve kompanijske događaje, sajmove, promocije i prezentacije.Pozivnice izrađujemo prema grafičkoj pripremi naručioca posla do punog kolora sa dodatnom plastifikacijom papira (mat ili sjaj) ili na reljefnim i tzv. specijalnim brušenim papirima iz kataloga specijanog papira različitih debljina i strukture papira.

FORMATI ŠTAMPANIH POZIVNICA
Pozivnice štampamo u standardnim i ne standardnim formatima na masnim kunzdruk papirima od 300 gr, kao i na velikom broju specijalnih vrsta papira (papiri u boji, reljefni papiri, brušeni papiri). Pozivnice se rade tehnikom digitalne štampe na tabak na mašini Xerox 3100 poslednje genracije koja garantuje vrhunski otisak štampe.

OBLIK POZIVNICA
Pored štampe pozivnica radimo i optičko isecanja pozivnica u obliku po zahtevu klijneta, neka Vađe pozivnice budu drugačije od drugih pa pored papira, debljine papira i struktur, plastifikacije možete da birate i oblik pozivinica, ravne ili zaobljene ivice…

ROK ZA ŠTAMPU POZIVNICA
pozivnice se štampaju digitalnom tehnikom štampe i u zavisnosti od tiraža i dorade uobičajeni rokovi izrade su 2-3 radna dana od potvrde posla i slanja grafičkog rešenja za štampu.

Pozivnica-2xA5 Pozivnica-2x1/3-A4 Pozivnica-2x1/3-A4 Pozivnica-2xA6 Pozivnica-2x1/3-A3 Pozivnica-3xQ5 Pozivnica-3xQ5 Pozivnica-2xQ5 Pozivnica-A5 Pozivnica-Q5 Pozivnica-1/3-A4

Preporučeni poizvodi:

Koverte
Koverte
VIŠE PROIZVODA...

  • Pošaljite upit