Štampa na specijalnim papirima

Dimenzije: do A3 formata
Cena: od 0,90 €/tabak

Štampa na specijalnim papirima – Štampa na reljefinm ukrasnim papirima – Štampanje na recikliranim i ekološkim papirima

Digitalna štampa na tabak nam pruža mogućnost štampe na velikom broju specijalnih papira. Ukoliko želite luksuznu štampu na papiru ili prosto želite da se izdvojite iz mase onda je naša ponuda specijalnih papira odličan izbor za Vas. Nudimo Vam sjajne mogućnosti kada je papir na tabak u pitanju i veliki izbor reljefnih, brušenih i papira u boji.Bitno je naglasiti da se štampa radi iz CMYK-a u punom koloru na papiru svetlijih tonova uključujući i zlatne i srebrne podloge. Zahvaljujući mašini poslednje generacije XEROX 3100 koja nudi 4 puta više piksela od standardnih mašina za štampu u mogućnosti smo da pondimo vrhunski kvalitet štampe (pun intezitet boje tzv. fleku ili sitne objekte i na papiru sa reljefnom podlogom).

CENOVNIK ŠTAMPE NA UKRASNIM I SPECIJALNIM PAPIRIMA – veličina tabaka prošireni A3

ŠTAMPA NA RECIKLIRANIM EKOLOŠKIM PAPIRIMA – digitalna štampa na recikliranim papirima do A3 ++ formata je prilično popularan materijal i sve više u upotrebi kada je u pitanju štampani reklamni materijal. Ekološki prihvatljivi materijali su naša preporuka kad god za to postoji osnov jer je upotreba reciklirnaih materijal i ekoloških boja birtan deo naše proizvodne strategije i društveno odgovornog poslovanja.
ŠTAMPA NA PAPIRU SA RELJEFOM – štampa na sepcijalnim reljefnim papirima je odličan izbor za sve koji žele da se izvdvoje vizualnom prezentacijom, ovaj materijal je odličan izbor kada su u pitanuu : vizit karte, pozivnice, with complimets kartice, eskluzine brošure, faljeri, letci…Veliki broj proizvoda sa reljefnim papirom daje tržišnu prepoznatljivost, materijal sa reljefom ostavlja odličan utisak na korisnika proizvoda pa samim tim se i vrednost brenda ili kompanijski imidž bolje i efektnije prezentuju kod krajnjeg korisnika štampane komunikaicje.
BRUŠENI PAPIRI – brušeni papiri su vrlo zanimljivi specijalni papiri na kojima se radi direktna digitalna štampa u punom koloru, a odlični su za pune fleke. Ovaj materijal daje vrlo zanimljiv finalni proizvod sa eskluzivnim notom štampanog materijala.Površina ovog materijala ima blago reljefnu strukturu koja se presijava pod uglom pa su proizvodi vrlo interesantni, veoma dopadljivi i lako uočljivi,

* Cene su bez PDV-a.
* Cene su izražene u eurima, a obračunavaju se po srednjem kursu NBS-a.
* U cene je uračunat specijalan papir 80-350 g/m²
– Ne radimo štampu na donetom materijalu.
– specijalni papir se po pravilu ne plastificira jer na taj način gubi specijalne efekte koji se u ovom slučaju anuliraju( moguće je raditi sjajnu ili mat plastifikaicju po zahtevu klijenta i tom slučaju je doplata 0,10 eur/ po strani tabaka)

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
Broj tabaka Jednostrani kolor 4/0 Obostrani kolor4/4
1-9 1.55 2.10
10-49 1.48 1.90
50-99 1.38 1.68
100-249 1.28 1.55
250-499 1.08 1.35
> 500 0.99 1.09
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...