DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU – DIREKTNA ŠTAMPA NA TEKSTILNIM MATERIJALIMA – SUBLIMACIONA ŠTAMPA IZ ROLNE VELIKIH FORMATA

DIGITALNA I SUBLIMACIONA ŠTAMPA NA TEKSTILU
Za štampu na tekstilu koiristi se više tehnika digitalne, sublimacione štampe, štampa na transernim folijama, sublimaciona štampa velikog formata iz rolne, sito stampa… Direktna štampa idelana za je za izradu reklamnih banera, transparenta i reklamnih predmeta jer ovom tehnikom štampe dobijamo izuzetno visok kvalitet štampe sa mogućnošću nijansiranja ili mešanja boja bez povećanja troškova. Digitalna štampa je pogodna je za štampu u punom koloru, velikim i malim formatima.
SUBLIMACIONA ŠTAMPA NA TEKSTILU najzanmiljivaja i najviše korišćena tehnika štampe za izradu reklama, zastava, reklamnih i promo materijala je tehnika sublimacione digitalne štampe iz rolne ili solventna ploter štampa, jer se mogu raditi i manji i komadni tiraži koji ne zahtevaju posebnu vrstu pripreme kao što je slučaj u sito štampi na tekstilu u velikim i malim formatima, a da je pritom i kvalitet same štampe u viskoj rezoluciji. Kod sublimacione digitalne ili UV štampe u realtivno kratkom roku moguće je uraditi velike formate na polipropilenskim i satenskim materijalima.
DIREKTNA DIGITALNA ŠTAMPA NA PLATNU digitlana štampa na platnu je tehnika štampe koja je u stalnoj ekspanziji poslednjih godina, a mi se trudimo da evropske trendove prenesemo na domaće tržište i ponudimo ceo spektar različitih tehnologija štampe na tekstilu.Za neke proizvode se koristi i kombinacija različitih tehnika i tehnologije štampe.SWA TIM štamparija radi štampu na tekstilu tehnikama sito, digitalne i sublimacione štampe na različitim materijalima, mi nudimo kompletno rešenje na jednom mestu. Uštedite novac i vreme, angažujete profesionalce koji imaju rešenje i konkretne odgovore na Vaše upite.
Cena štampe na tekstilu se određuje prema upitu, u zavisnosti od triraža, površine, tehnike i tehnologije štampe.

Cene digitalne štampe na tekstilu iz rolne:


– štampa iz rolne na tekstilnom baneru do 150 cm širine 13 – 15 eur/m2 + pdv
– štampa iz rolne na tekstilnom baneru do 250 cm širine 15 – 18 eur/m2 + pdv
– štampa iz rolne tekstilnim na materijalima za prosvetljavanje : 18 eur/m2 + pdv
– štampa na poliesterskim materijalima iz rolne 10 eur/m2 + pdv
– štampa na satenskim materijalima iz rolne 13 -15 eur/m2 + pdv

  • Pošaljite upit