Digitalna štampa plakata i postera

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: Cena po upitu

Štampanje plakata – Štampanje postera – Štampanje postera iz rolne – Izrada plakata i postera iz tabaka – Izrada postera i plakata velikih formata

Tehnikama digitalne štampe na tabak ili digitalne štampe velikog formata izrađuemo sve vrste plakata i postera na različitim vrstama medija za štampu. Za male i srednje triaže isporuka je isti dan. Štampa se radi na velikom broju materijala (papir, plakat papir, poster papir, blue back papir, foto papiri) u različtim formatima do punog kolora štampe.

Štampanje postera bez ograničene veličine iz tabaka ili iz rolne

Pogledajte dimenzije nekih standardnih formate uz mogućnost štampe na jedan komad ili izradu probnog otiska.
Plakati i posteri imaju siroku upotrebnu i funkcionalnu vrednost, zahvaljujuci relativno niskoj ceni izrade i jako brzoj produkciji na jednostavan način možete oglasiti sve Vaše događaje ili akcijske ponude.

Štampu postera u većim tiražima po doličnim cenama

radimo tehnikom ofsetne štampe u obično standardnom formatu B2 50 x 70 cm i isporuka je dva do tri radna dana jer je za ovaj vid štampe potrebna izrada grafičkih ploča, ali istovremeno je i nominalna cena po jedinici proivovoda dosta niža u odnosu na tehnike digitalne ili štampe velikog formata.

Materijal i formati postera (široka paleta medija za štampu u formatu po želji)

Posteri i plakati se najčešće rade na papiru u gramaturi do 100 do 150 gr, jednostrano štampani u punom koloru, ali se mogu raditi i na polipropilenu, vinilu, pvc nalepnicama… U zavisnosti od tehnologije štampe i krajnje namene spremni smo da Vas posavetujemo oko izbora materijala i tehnologije štampe kako bi Vma ponudili najbolji odnos cena/kvalitet.

Tehnologija štampanja plakata i postera

Posteri se u zavisnosti od formata i tiraža štampaju tehnikom digitalne štampe iz tabaka ili digitalnom štampom iz rolne.Za manje i srednje tiraže se koristi digitalna tehnika štampe, a za velike tiraće tehnikom ofset štampe.

Plakati velikih xxl formata se štampaju tenikom ploter štampe iz rolne.

Štampu postera do A3 formata radimo na najsavremenijoj XEROX mašini model 3100 koja ima čak četiri puta više piksela od standardnih mašina na tabaku. Štampa postera na ploetrima se radi tehnikom Latex štampe ili UV štampe se produkcijom do 100 m2 na sat.

Rok za izradu postera je 24-48h (manji tiraži se rade isti dan)

U zavisnosti od tiraža i formata rok izrade može biti isti dan ili do 3-4 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke pripreme za štampu.

Grafička priprema za štampu plakata

Grafičku pripremu za štampu plakata možete poslatu u PDF-u ili vektorskom formatu, fonotve pretvoriti u krive,rezolucija minimum 150, abilo bi dobro da bude 300 DPI, noje pretvorene u CMYK, a za svaku vrstu pomoći ili konsuktaciju Vam stojimo na raspolaganju.

Dostava ili slanje odštampanih postera i plakata

dostavu odštampanog materijala radimo lično na teritoriji Beograda ili šaljemo brzom poštom na adresu klijneta širom Srbije, za zemlje regiona radimo klasičan izvoz preko špeditera.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...