Fasadna grafika

reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-1
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-4
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-5
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-6
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-8
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-9
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-10
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-11
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-13
IMG_0010.JPG
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-17
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-18
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-19
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-pepe-jeans-prew-za-montazere
reklamni-materija-swa-tim-fasadna-grafika-zidna-grafika-5340
Dimenzije: Po upitu
Cena: Cena po upitu

Brendiranje fasada – fasadna grafika – štampa velikog formata – štampa na platnu, ceradi i foliji – štampa preko fasade

Brendiranje fasada objekata i lokala – spoljašnje grafika

Izuzetno popularan i praktičan način oglašavanja gde velikom površinom grafike skrećete pažnju velikog broja slučajnih prolaznika, pretvorite zidove Vasih nekretnina u reklamne povrsine i predstavite Vaš brend, proivod ili uslugu na jasan i upečatljiv način.

Brendiranje zgrada – grafika velikog formata

Brendiranje zgrada : štampa se radi na ceradnim baner platnima ili na mesh platnima koji karakteristišu dugi rok trajanja, i izdržljivost materijala pri različiitim vremenskim uslovima i atmosferskim uticajima. Mega Bord Grafika – na staklenim fasadnim površinama brendiranje se vrši prozorskom folijom ili one way vision folijom za staklene površine koje propuštaju svetlost u unutrašnjost prostorija.

Kompletno rešenje na jednom mestu od tehničke poripreme do visiniske montaže

Mi smo osposbljeni da Vam pružimo kompletan marketing servis od grafičkog rešenja za pripremu štampe, produkcije grafike do montaže i kasnije demontaže grafike na fasadnim površinama. U produkciji fasadne grafike koristimo izuzetno kvalitetne materijale i boje.

Dorada grafike velikog formata za spoljašnji brending

Štampa se dodatno ojačava porubima, postavljanjem metalnih alikca- ringlica, laminacijom koja dodatno fiksira štampu i produžava vek trajanja.Štamparija SWA TIM Beograd poseduje iskustvo u radu sa grafikom velikog formata, ozbiljne resurse za rad korišćenjam adekvatne tehnologije i oprema koju koristimo u radu, kao i dobro obučene ljude za doradu i montašu fasadne grafike velikih površina na terenu.

Cena fasadne grafike zavisi od površine, odnosno kvadrature štampe, načina montaže i uslovima na terenu, visine na kojoj se radi montaža i potrošnog materijala. Pošaljite nam upit i javljamo se sa ponudom i kompletnim rešenjem u najkraćem roku.

Materijalu za fasadnu grafiku

fasadna grafika u zavisnosti od tehničkih uslova na terenu se radi na ceradnom platnu, meš rupičastoj ceradi, tekstilnim materijalima ili ukoliko je fasada staklena na pvc folijama ili one way vision folijama, fasadna grafika zbog svojih gabaritnih dimenzija se posebno dorađuje i sprema za montažu, pa se ceradna platna dodatno ojačavaju, ringlice koje se postavljaju su ne rđajuće, tuneli su duplo štepani, a folija se dodatno tretira zaštitnom laminacijom.

UV štampa grafike za fasada na materijalima za spoljašnje korišćenje

grafika za brendiranje i dekoraciju fasada se radi originalnim bojama koje su UV i vodotporne na materijalu koji je prilagođen za spoljašnju upotrebu i korišćenje. Sve se to radi na UV ploterima koji rade štampu u foto kvalitetu i viskoj rezoluciji čime se postiže makismalan efekat vizualizacije.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Dodatni sadržaj
Vrhunska Fasadna Grafika: Poboljšajte Vizuelnu Estetiku Zgrade: Transformišite izgled zgrade uz našu fasadnu grafiku prilagođenu da privuče pažnju. Otporna na vremenske uslove, ova grafika traje dugoročno i oplemenjuje okolinu.

1. Brendiranje i Identitet: Investirajte u Vlastiti Vizuelni Potpis: Kreirajte prepoznatljiv brend identitet uz fasadnu grafiku koja ne samo da privlači pogled, već i odoleva atmosferskim uticajima, obezbeđujući dugovečnost.

2. Vidljivost Povećana Kroz Kvalitetnu Fasadnu Grafiku: Uz efikasnu fasadnu grafiku, privucite poglede prolaznika i potencijalnih klijenata. Naša grafika odoleva vremenskim izazovima, pružajući dugotrajan marketinški efekat.

3. Poruke i Reklame Upečatljive Na Prvi Pogled: Prenesite ključne poruke, promovišite proizvode i najavljujte događaje kroz fasadnu grafiku koja istovremeno izgleda atraktivno i ostaje postojana usled spoljnih faktora.

4. Dugotrajna Kvaliteta Materijala: Odaberite naše visokokvalitetne materijale otporne na vremenske uslove. Naša fasadna grafika prilagođena je za dugotrajno korišćenje na otvorenom, zahvaljujući izdržljivosti i izvanrednom kvalitetu.

5. Digitalna Štampa Vrhunskog Kvaliteta: Naša digitalna štampa omogućava živopisne boje, detalje i teksture koje privlače pažnju. Fasadna grafika, dizajnirana da traje, nudi dugoročno rešenje za brendiranje i marketinške potrebe.

Investirajte u trajnost i prepoznatljivost uz vrhunsku fasadnu grafiku velikog formata

Iskoristite snagu fasadne grafike koja ne samo da poboljšava estetiku već i odoleva vremenskim izazovima, garantujući dugovečan utisak na vašu ciljnu publiku.
Kontaktirajte nas
We create your image ...