Foto tapeti – Zidna grafika – Uređenje zidova

Dimenzije: Dimenzije po upitu
Cena: od 10-15 eur/m2 + pdv

Štampanje fototapeta po meri i želji naručioca

Tehnikom digitalne štampe na folijama koje su namenjene za brendiranje i dekorisanje zidova možemo da radimo foto tapete u svim veličinama prema želji klijenta ili prema površini koju je potrebno brendirati-dekorisati.

Ekološke boje za unutrašnju postavku štampane dekoracije

PVC folija se štampa ekološkim bojama na bazi latex tehnologije i potpuno je upotrebljiva za unutrašnje korišćenje u prostoru. Izuzetna je tehnika za uređenja enterijera kako u poslovim prostorijama tako i za dekorisanje kućnih zidova. Izaberite motiv, boje, veličinu grafike i prepustite nam posao na obostrano zadovoljstvo.

Radimo kompletnu uslugu od izrade štampe do montaže grafike u prostoru

SWA TIM je eko frendly štamparija koja koristi najsavremeniju tehnologiju digitalne štampe velikog formata. Za brendiranje i oslikavanje zidova i unutrašnjih površina (in door grafika) koristimo isključivo ekološki ispravne boje koje poseduju green gold sertifikate, štampa se radi tehnologijom Latex na vodenoj bazi. Naša digitalne štampa je bez neprijatnih mirisa i štetnih isparenja u unutrašnjem prostoru !!!

Motivi za štampu zidne grafike – fototapeta

Zidni tapet se štampu prema grafičkoj pripremi koju dostavi naručilac posla ili prema grafičkoj pripremi našeg dizajnera. Praktično svaki motiv možemo pretvoriti u tapetni zidnu oblogu koje se aplicira na površinu zidova. Veliki izbor boja, dezena i struktura pruža vam priliku da prilikom dekorisanja i renoviranja vašeg prostora, pustite mašti na volju. Možete da prekrijete površine koje su oštećene ili izbledele, ili su vam dosadile i želite da ih osvežite.

Površina materijala za foto tapete

površina za štampu može biti mat ili sjajna, a sama tekstura može biti glatka ili hrapava. Materijal za štampu tapeta je specifičan po tome što je veoma izdržljiv pa foto tapet može da traje godinama, lepak je napravljen da može da se repozicionira prilikom same montaže, ali nakon postavke postaje trajan i skidanje tapeta sa zida ne oštećuje zidne površine (ako su zidovi suvi i bez vlage).

Rok za štampu foto tapeta je 24 – 48h

Foto tapeti se izrađuju u roku od 2 radna dana od potvrde posla, ako mi radimo i montažu ta usluga se dodatno ugovara i sam rok montaže se usklađuje u skladu sa slobodnim terminima montažera (okvirno 3 do 5 dana).

Karakteristike samolepljivih zidnih tapeta i priprema podloge za montažu

Laka montaža i demontaža. Samolepljive folije, ili kako ih još nazivaju – samolepljive tapete, su folije od vinila koje na sebi imaju sloj lepka, što omogućava njihovo brzo i jednostavno lepljenje na gotovo sve vrste podloga. Važno je jedino da podloga bude odmašćena, glatka i čista. Lako se održavaju blagim deterdžentom.

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Akcijska cena
akcijska cena
Preuzmite kataloge
Preuzmite katalog
Cenovnik
CENOVNIK ŠTAMPANIH i katovanih FOTO TAPETA i ZIDNIH STIKERA
Zidni stikeri PVC folije sa prenosnom folijom 10 – 15 eur/m2
Digitalna štampa PVC folije sa optičkim isecanjem 12 – 15 eur/m2
Digitalna štampa na samolepljivoj zidnoj PVC foliji (mat folija od 100 mikrona) 10 – 15 eur /m2
Reljefni tapeti - više vrsta 15 - 18 - 22 eur/m2
Lepljenje folije na izloge, objekte, pločaste materijale 3 eur/m2
Montaža/demontaža PVC folije 3 – 5 eur/m2
Montaža na visinama preko 4m po upitu
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...