Foto tapeti – Zidna grafika – Uređenje zidova

Tehnikom digitalne stampe na folijama koje su namenjene za brendiranje i dekorisanje zidova mozemo da radimo foto tapete u svim velicinima prema zelji klijenta ili prema povrsini koju je potrebno brendirati – dekorisati.
Pvc folija se stampa ekoloskim bojama i potpuno je upotrebljiva za unutrasnje koriscenje u prostoru.Izuzetna je tehnika za uredjenja enterijera kako u poslovim prostorijama tako i za dekorisanje kucnih zidova.

Izaberite motiv , boje, velicinu grafike i prepustite nam posao na obostrano zadovoljstvo.
Radimo kompletnu uslugu od pripreme za stampu , izrade stampe do montaze grafike u prostoru.

Samolepljive folije, ili kako ih još nazivaju – samolepljive tapete, su folije od vinila koje na sebi imaju sloj lepka, što omogućava njihovo brzo i jednostavno lepljenje na gotovo sve vrste podloga. Važno je jedino da podloga bude odmašćena, glatka i čista. Lako se održavaju blagim deterdžentom.Veliki izbor boja, dezena i struktura pruža vam priliku da prilikom dekorisanja i renoviranja vašeg prostora, pustite mašti na volju. Možete da prekrijete površine koje su oštećene ili izbledele, ili su vam dosadile i želite da ih osvežite. Naročito se koriste za nameštaj, za elemente u kuhinji i kupatilu, za dečije sobe.
Takođe, možete da isečete oblik po želji i da ga zalepite kao ukras, tj. da sami kreirate svoju nalepnicu za zid.
Mada samolepljive folije mogu da se koriste za zidove, predlažemo da se ipak odlučite za zidne tapete, jer su moderne tapete za zidove takođe perive, a izuzetno jednostavno se postavljaju i skidaju.
Zidne tapete sa neobičnim efektom otiska slikarske četke za štampu i izradu prelepih dekorativnih aplikacija koje će doprineti izgledu vašeg poslovnog ili stambenog prostora. Materijal pruža mogućnost štampe solvent, eko-solvent, latex i UV bojama. Otporan je na: sapun, deterdžent, alkohol, amonijak…
Tapete sa efektom finog gipsa za štampu. Netkana tapeta bele boje za unutrašnju dekoraciju zidova. Materijal pruža mogućnost štampe solvent, eko-solvent, latex i UV bojama.