Magentni stikeri, auto stikeri, reklamni magneti stikeri za vozila

Magnetni stikeri – izrada u dimenzijama i sa dizajnom po želji klijenta za sve vrste namena

Primena magnetne stiker folije u reklamnoj i grafičkoj industriji je veoma zastupljna i zastupljena u širokom broju reklamnih predmeta. SWA TIM štamparija Beograd – Zemun Vam nudi sve vrste reklamnih magnetnih stikera, a posebno izvajamo: reklamne magnete za frižidere, megnete za suvernire, magnetne stikere za automobile, dekorativne magnetne stikere.

Kvalitetna magnetna folija je uslov za kvalitetne magnetne stikere

Mi koristimo kvalitetne magnetne folije različitih debljina i širina u zavisnosti od zahteva klijenata i realnih tehničkih zahteva u specifikaciji traženih magnetnih proizvoda. Magnetna folija za vozila je dosta deblja i sa jačim magnetnim vezivanjem nego za reklamne ili suvernirske sitkere, istovremeno stikeri za frižideri se rade od folija koja je savitljivija u odnosu na magnet za vozilo.Naši prodajni savetnici će u zavisnosti od amene Vašeg stikera napraviti uvek najbolji odnos cena/kvalitet/namena.

Magnetni stikeri u obliku – pravolinjski i krivolinjski stikeri u oblicima

Magneti su izuzetno praktični reklamni proizvodi jer su atraktivni, vrlo ekonomični i upotrebljavi proizvodi.Magnetni stikeri mogu biti u pravolinijskim ili krivolinjskim oblicama sa štampom u punom koloru i završnom obradom koja može biti mat ili sjajna.

Proizvodimo i prodajemo magnetne stikere za automobile, suvernirske i reklamne magnetne stikere.

Našu ponudu magnetnih folija bi osnovi mogli podeliti na magnetne stikere za automobile, suvernirske i reklamne magnetne stikere. Pošaljite nam dizajn i napravićemo magnetne stikere koje zaslužujete.

Kontaktirajte nas
We create your image ...