Nalepnice dekorativni stikeri

Nalepnice za zid

samolepljive zidne tapete koje će vam pomoći da na kreativan način, lako i brzo izmenite izgled I oplemenite zidove vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora. Nalepnice za zid lepe se lako, jednostavno i čisto koje mozete sami zalepiti, a za zahtevnije aplikacije mozet angazovati nase iskusne montazere grafike.. Nalepnice za zidove su jedan nov način ukršavanja, dekoracije životnog prostora u domu ili kancelariji, osim za za zid nalepnicama mozete ukrasiti i elemente namestaja, plocice, stakla… Nalepnice se rade od UV i vodotporne PVC folije ftehnikom digitalne plotter stampe bojama koje su na eco bazi .Aplikacije (nalepnice ) se normalno odrzavaju sredtsvima kucne hemije, posedujemo veliki asortiman folija u razlicitim kvalietima i bojama podloga (transparentne – providne, sjajne, mat, polu mat, cast folijama…)

Garancija na kvalitet otiska stampe i postojanost boja je minimum tri godine pri unutrasnjem korisnjenju.
Pogledajte i nasu ponudu digitalne stape na slikarskom platnu i kombinacijom dve ponudjene tehnike oplemenite Vas dom ili poslovni prostor kreativnim aplikacijam i slikama.

Osim stikera koje imamo u ponudi možete poslati i motive po vašoj želji, ali je bitno da budu u vektorskom formatu. Postojeći stikeri mogu da se proporcialno povećavati u skladu sa željenim dimenzijama. predložene boje kombinacija mogu se menjati po vašoj želji. Stikeri se standardno rade u 1 ili 2 boje preko toga se doplaćuje.


Nalepnice, stikeri, wall tattoo, foto tapete, nalepnice za zidove, stikeri za zid, zidni stikeri, tapete zidne, tapete za zidove, zidne tapete, zidni tapeti, dekoracije za zidove, nalepnice za nameštaj,
za vrata, za staklo, za prozore, za aparate (frižideri , masine), za kupatilo, obucite Vas laptop,
za decije sobe, bordure za zidove, tapete za zidove, dekorativne nalepnice za zidove