Nalepnice dekorativni stikeri

Dimenzije: Po upitu
Cena: 12-15 €/m2 + pdv

Nalepnice za zid, dekorativna zidna grafika za uređenje zidova

Stikeri za zid, štampa zidnih nalpenica u svim dimenzijama, pun kolor i obliku po želji naručioca
Samolepljive zidne tapete koje će vam pomoći da na kreativan način, lako i brzo izmenite izgled i oplemenite zidove vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora. Nalepnice za zid lepe se lako, jednostavno i čisto koje možete sami zalepiti, a za zahtevnije aplikacije možete angažovati naše iskusne montažere grafike…

Unutrašnja dekoracija samolpeljivim nalpenicama

Nalepnice za zidove su jedan nov način ukršavanja, dekoracije životnog prostora u domu ili kancelariji, osim za za zid nalepnicama možete ukrasiti i elemente nameštaja, pločice, stakla… Nalepnice se rade od UV i vodotporne PVC folije tehnikom digitalne ploter štampe bojama koje su na eco bazi.

Oržavanje zidnih površina koje su prelepljenej sitkerima i garancija

Aplikacije (nalepnice ) se normalno održavaju sredstvima kućne hemije, posedujemo veliki asortiman folija u različitim kvalietima i bojama podloga (transparentne – providne, sjajne, mat, polu mat, cast folijama…)Garancija na kvalitet otiska štampe i postojanost boja je minimum tri godine pri unutrašnjem korisnjenju.

Grafička priprema za stikere (za stikere u obliku nam je potrebna kontura za isecanje)

Osim stikera koje imamo u ponudi možete poslati i motive po vašoj želji, ali je bitno da budu u vektorskom formatu. Postojeći stikeri mogu da se proporcialno povećavati u skladu sa željenim dimenzijama. Predložene kombinacije boja mogu se menjati po vašoj želji. Stikeri se standardno rade u punom koloru.

Ekološki ispravna boja, evropska folija zatidove i latex tehnologija štampe za ekološki ispravne zidne stikere

Važna napomena : nalepnice za zidove se rade ekološki ispravnom tehnikom latex štampe, a naši stikeri nemaju neprijatan miris niti štetna isparavanja.Štampa se radi na foliji evropskog porekla (debljina 100 mikrona) koja je namenjena za apliciranej na zidove (ima mikro kanale kroz koje prolazi vazduh pa zid moće da diše čime se ne stavre kondezacija)

Besplatna dostava
brza dostava
Eko boje
eko boje
Montaža bez alata
bez alata
Brza montaža
brza montaža
Akcijska cena
akcijska cena
Cenovnik

CENA DEKORATIVNIH STIKERA ZA ZID

Cena nalepnice za dekoraciju zidova se obaračunava po m2 utrošene folije, cana zavisi od oblika nalepnice i izabranog motiva za štampu ili krivolinijskog isecanja PVC folije. Okvirna cena je 15 eur/m2 + pdv.
Galerija
Kontaktirajte nas
We create your image ...